Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Voor een klein bouwkundig adviesbureau te Amsterdam zoeken wij een technisch beheerder. Naast het technisch beheer van woningen kunt u betrokken zijn bij het begeleiden van bouwprojecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is klein bouwkundig adviesbureau gelegen in het centrum van Amsterdam. Voor het bureau zijn 5 bouwkundigen werkzaam. Voor 50% van haar werkzaamheden verrichten zij bouwbegeleiding en bouwkundig advies. Vanaf het PvE tot en met de oplevering zijn ze betrokken bij de projecten, veelal voor particulieren. De overige werkzaamheden betreffen het bouwkundig beheer voor een 20-tal VvE’s. Voor deze VvE’s beheren zij zo’n 800 verhuureenheden.

Functie

In deze veelzijdige functie zult in eerste instantie belast zijn met het beheer van de woningen. Het opstellen van MJOP’s, aantrekken van aannemers, voorzitten van vergaderingen en de controle op de uitvoering behoren tot uw taken. Uiteraard kunt u ook betrokken zijn bij het geven van bouwadvies aan particulieren.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Bent u bekend met de automatiseringsprogramma’s Twink en Q-prognose dan is dit een pré. U hebt de nodige ervaring met het beheer van vastgoed waarbij u ook in staat bent om in bouwkundige alternatieven te denken. Onze opdrachtgever wenst het liefst een samenwerking aan te gaan met freelancers. Bent u woonachtig in of rondom Amsterdam dan nodigen wij u uit te reageren.

Aanbod

In overleg.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

- Einde vastgoed vacature -