Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Heb jij een bouwkundige achtergrond en wil jij als FREELANCER aan de slag als inmeter in Amsterdam en directe omgeving? Solliciteer dan naar de functie van Bouwkundige/ inmeter van woningen!

De Beeldenmakers is een gevestigde naam in Amsterdam. Wij maken per jaar met een jong team van fotografen en inmeters duizenden vastgoedpresentaties die vervolgens op Funda worden geplaatst om een succesvolle verkoop van een woning of commercieel vastgoed mogelijk te maken.

De markt is voortdurend in beweging en vraagt om vernieuwing. In september gaan wij live met onze nieuwe website en vernieuwde producten...en zijn daarvoor op zoek naar JOU!

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren van de gebruiksoppervlakten of (indien plattegronden ontbreken) het schetsen van de gebruiksoppervlakten van woningen. Wij hanteren hierbij de branchebrede NEN2580 meetmethode en de NVM meetinstructie.

Hoe ziet jouw dag eruit als inmeter?

Conform jouw beschikbaarheid plannen wij in een online agenda de in te meten woningen in. Per dag(deel) bezoek je verschillende woningen.

Op locatie controleer je de aanwezige plattegronden op juistheid of meet je de woningen in. Dezelfde dag upload je een foto of scan van de schetsen die je die dag gemaakt hebt, zodat wij de plattegronden en meetrapporten via onze backoffice in productie kunnen nemen. De schetsen worden vervolgens verwerkt naar Floorplanner plattegronden, veelal in combinatie met een NEN2580 meetrapport. In veel gevallen zal er gelijktijdig met jouw bezoek aan de woning ook een fotograaf aanwezig zijn om de woning te fotograferen.

Ben jij een echte Beeldenmaker?

Wij zijn op zoek naar JOU wanneer je:

  • woonachtig bent in Amsterdam
  • aantoonbare werkervaring als inmeter/ aantoonbare kennis hebt van de NEN2580 en de BBMI (Brancherede Meetinstructie)
  • in het bezit bent van een disto meter
  • zelfstandig, snel en secuur kunt werken
  • stressbestendig bent/ onder druk kunt presteren
  • er representatief uitziet, je bent ons visitekaartje
  • service en kwaliteit net zo belangrijk vindt als de andere Beeldenmakers
  • (in overleg) enkele dagdelen per week beschikbaar bent
  • in het bezit bent van rijbewijs B/ de beschikking hebt over eigen vervoer

Na een interne inwerkperiode ga je al snel zelfstandig aan het werk. Wij vergoeden per opdracht, afgestemd op de grootte van het object en betalen marktconform.

Solliciteren

Ben jij de freelance inmeter die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag voor 17 augustus 2017 jouw sollicitatie, voorzien van CV , motivatie en beschikbaarheid .

In de week van 20 augustus a.s. vinden de kennismakingsgesprekken plaats.

Meer informatie over De Beeldenmakers, onze producten en de openstaande vacatures vind je op onze website http://woningfotografie.amsterdam

T : 085 - 007 0600

E : amsterdam @ debeeldenmakers.nl

Binnenhof 62D

1412 LC Naarden

www.debeeldenmakers.nl

www.woningfotografie.amsterdam

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Werklocatie:

  • Amsterdam
- Einde vastgoed vacature -