Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Voor onze eigen organisatie zijn we op zoek naar een:

Consultant / Adviseur Vastgoed & Huisvesting
(32-40 uur, vast)

Het beste uit jezelf halen in een ideale werkomgeving!
Geloof jij ook dat wij ons beste werk leveren en daarvan genieten als er oprechte aandacht is voor mens en werkomgeving? Dat het niet alleen gaat om de inrichting en indeling van vloeroppervlakte, maar vooral om het faciliteren van inspiratie en vitaliteit. Duurzaam faciliteren noemen we dat.

HEYDAY Consultancy & Detachering zoekt dus niet ‘zomaar’ consultants; wij zoeken iemand die past bij onze visie op gelukkig werken en samen met ons de waarden ‘samen’, ‘vitaal’ en ‘vernieuwen’ krachtig invult. Ons doel is dat jij straks vol enthousiasme vertelt over jouw werk en de manier waarop jij je talenten kunt inzetten.

Met kantoren in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Groningen hebben we uitvalsbases voor onze collega’s en partners om elkaar te ontmoeten. Jouw collega’s kunnen je inspireren op het gebied van bouwmanagement, onderhoud, renovatie & revitalisatie, inrichting- en huisvestingsmanagement, dienstverlening, big data & connectivity, organisatieadvies, circulaire economie en gedrag. We werken in een open cultuur waar we elkaar aanspreken, handen uit de mouwen steken en de successen samen vieren.

Hoe werken wij?
Afhankelijk van jouw kennis en ervaring, word je ingezet bij onze opdrachtgevers. Je bent voor periodes van een paar maanden tot een jaar met één of meerdere opdrachten bezig en levert jouw bijdrage aan de teamdoelstellingen die jaarlijks gezamenlijk worden vastgesteld. Hoe meer ervaring, hoe meer we ook een coachende en commerciële rol van jou verwachten. Dit kan ook teamoverstijgend zijn. Verbinding met elkaar en onze omgeving is een belangrijke randvoorwaarde om de collectieve ervaring die we bij HEYDAY in huis hebben, te delen met onze opdrachtgevers en partners.

Opdrachten en activiteiten:
 • Projectmanager voor (her)huisvestingstrajecten, verbouwingsprojecten, verhuisprojecten, onderhoudstrajecten;
 • Vervullen van interim en detacheringsopdrachten;
 • Het ontwikkelen van huisvestingsbeleid/ ontwerpen huisvestingsprocessen en huisvestingsconcepten;
 • Uitwerken van businesscases;
 • Quickscans op het gebied van huisvesting (i.r.t. bezettingsgraadonderzoeken, energie, etc.);
 • Opstellen van programma’s van eisen, huisvestingsconcepten;

Opdrachtgevers:
HEYDAY heeft een grote diversiteit in haar klantenportfolio. Wij werken voor en met klanten in de (semi) overheid (Ministeries & Gemeenten), zorg, zakelijke dienstverlening, onderwijs en industrie.
Klik hier voor een inkijk in de branches waarbinnen wij opereren
https://www.heydayfm.nl/

Wil jij je thuis voelen bij HEYDAY? Dan heb jij de volgende eigenschappen in huis:
 • Je bent mensgericht en een teamspeler die ook de kar kan trekken;
 • Je hebt zin in het leven en ziet ook de humor van situaties in;
 • Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en denkt in kansen;
 • Je denkt in praktische en haalbare oplossingen, met oog voor kwaliteit waarbij je hoofd- en bijzaken makkelijk uit elkaar weet te houden;
 • Je durft naast een opdrachtgever te staan en bent open en eerlijk in jouw advies;
 • Je vindt de vraag achter de vraag en kunt goed problemen analyseren;
 • Competenties waarvan we houden: ondernemend, assertief, empathisch, je bent een denker én een doener, je legt makkelijk verbindingen, communicatief, positief kritisch, relativeringsvermogen, ambitieus en resultaatgericht.

Onze wensen ten aanzien van jouw vaardigheden:
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding Facility Management, Bouwkunde, Bedrijfskunde of Circulair bouwen;
 • Ervaring en interesse op het gebied van projectmanagement, duurzaamheid, gedrag, huisvesting, design;
 • Je hebt ongeveer 3 tot 5 jaar relevante werkervaring en bij voorkeur ervaring in een van de werkvelden van Vastgoed & Huisvesting;
 • Je mag een generalist zijn die vooral de projectmatige kant kan oppakken en collega’s vanuit een bepaalde discipline aanhaakt waar nodig.

Kennis maken?
Ben je nieuwsgierig naar HEYDAY én deze vacature? Via LinkedIn zijn we nooit ver weg. Voel je vrij om te bellen en nadere informatie te vergaren voordat je in de pen (of eigenlijk toetsenbord) klimt.

Solliciteren?
Heb je wat informatie ingewonnen en ben je enthousiast, stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel wanneer je wilt met Floris van Leeuwen, één van onze recruiters, via 088 – 455 51 20

- Einde vastgoed vacature -