Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Dienstverband:
Tijdelijk
Opleiding:
MBO
Ervaring:
Ervaren
Werkweek:
16-24 uur
Kenmerk
A005716


Medewerker klantenservice/KCC

We bieden:
Een functie als medewerker klantenservice/KCC binnen een woningcorporatie in Noord-Brabant voor 24 tot 36 uur per week. De invulling van de vacature geschiedt door middel van detachering of door een freelancer.

Jouw taken:
Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Je handelt het inkomend telefoonverkeer met betrekking tot reparatieverzoeken en algemene huurdersvragen vriendelijk en adequaat af. Verder ondersteun je je collegas met administratieve handelingen, zoals het maken van mailings en werkbonnen.

Je bent:
Als jij het bent dan heb je minimaal een MBO diploma en heb je bovendien ruime ervaring binnen deze functie binnen (een) woningcorporatie(s). Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Het is belangrijk dat je eigen initiatief durft te tonen, veel enthousiasme uitstraalt, stressbestendig en discreet bent en altijd op zoek gaat naar een oplossing. Je bent daarbij resultaatgericht en diplomatiek.

De opdrachtgever:
Een woningcorporatie in Noord-Brabant

Reageren:
De werving voor deze vacature loopt via InterWork.
InterWork is een gespecialiseerd bureau voor detachering en werving & selectie binnen de afdelingen wonen en vastgoed van woningcorporaties .

Wanneer je voldoet aan de gestelde eisen en je hebt interesse in deze vacature reageer dan per mail en motivatie via onderstaande gegevens. Zonder relevante en recente werkervaring binnen een woningcorporatie gelieve niet te reageren.
- Einde vastgoed vacature -