Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Opleiding:
MBO MBO
Ervaring:
Redelijk ervaren Redelijk ervaren
Kenmerk
500A00149

Medewerker klantenservice/KCC

We bieden:
Een functie als medewerker klantenservice/KCC binnen een woningcorporatie in de omgeving van Zwolle voor 24-32 uur. De invulling van de vacature geschiedt door middel van detachering of door een freelancer.

Jouw taken:
Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Je handelt het inkomend telefoonverkeer met betrekking tot reparatieverzoeken en algemene huurdersvragen vriendelijk en adequaat af. Verder ondersteun je je collegas met administratieve handelingen, zoals het maken van mailings en werkbonnen.

Je bent:
Iemand met minimaal een MBO diploma en bovendien ervaring binnen deze functie binnen een woningcorporatie. Daarnaast beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent iemand die enthousiasme uitstraalt en stressbestendig is. Daarnaast bewaar jij het overzicht en kan jij resultaatgericht werken.

De opdrachtgever:
Een woningcorporatie in de omgeving van Zwolle

Reageren:
De werving voor deze vacature loopt via InterWork.
InterWork is een gespecialiseerd bureau voor detachering en werving & selectie binnen de afdelingen wonen en vastgoed van woningcorporaties .

Wanneer je voldoet aan de gestelde eisen en je hebt interesse in deze vacature reageer dan per mail en motivatie via onderstaande gegevens. Zonder relevante en recente werkervaring binnen een woningcorporatie gelieve niet te reageren.

- Einde vastgoed vacature -