Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Opleiding:
MBO
Ervaring:
Ervaren
Werkweek:
Fulltime
Kenmerk
A005986


We bieden:
Een dynamische functie als Senior Huurincasso Consulent bij een woningcorporatie in de regio Arnhem-Nijmegen. Het betreft een functie voor 36 uur voor de periode van tenminste 3 maanden. De invulling van de vacature kan zowel op detachering- als op freelance basis.

Jouw taken:
Ervaring van het het verrichten van huisbezoeken is een harde eis en je draagt actief je in steentje bij aanprocesoptimalisatie, signaleren van problemen, aandragen oplossingen en kennisoverdracht naar collegas op de afdeling. Daarnaast draag je samen met je team de verantwoordelijkheid voor de administratie, uitvoering en controle van de huurincasso zodat een optimaal betalingsgedrag van de(ex-)huurders wordt gerealiseerd. Bij betalingsachterstanden onderneem je acties zoals het versturen van aanmaningen en het inschakelen van de woonconsulent en/of de deurwaarder. Je stuurt eventuele ontruimingen aan en zorgt tevens voor de (administratieve) afhandeling hiervan. Op een proactieve wijze bemiddel, begeleid, adviseer en onderhoud je contacten met huurders bijbetalingsachterstanden en verwijst, indien nodig, door naar andere instanties. Op basis van je kennis en ervaring signaleer je mogelijke knelpunten in het huurincassobeleid en doe je voorstellen voor ontwikkelingen en/of aanpassingen hiervan.

Als jij het bent:
Dan ben je minimaal in het bezit van je MBO diploma en heb je ruime ervaring in een vergelijkbare functie binnen (een) woningcorporatie(s). Je bent administratief uitstekend onderlegd, beschikt over financieel inzicht en je bent communicatiefvaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Het is belangrijk dat je eigen initiatief durft te tonen, stressbestendig en assertief bent.

Reageren:
De werving voor deze vacature loopt via InterWork.
InterWork is een gespecialiseerd bureau voor detachering en werving & selectie binnen de afdelingen wonen en vastgoed van woningcorporaties.
Als jij enthousiast wordt van deze vacature en jezelf bovendien herkent in bovenstaand profiel, dan zien we jouw sollicitatie en korte motivatie graag op korte termijn tegemoet via onderstaande contactgegevens.
Zonder de gevraagde functie-eisen gelieve niet te reageren.

InterWork Arnhem
Berry Rösken
Adviseur Woningcorporaties, regio midden- Nederland
berry.rosken@interwork.nl
- Einde vastgoed vacature -