Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Kenmerk
A006808


Wij bieden:
Wij bieden een tijdelijke opdracht als verhuurmakelaar bij een woningcorporatie in de regio van Zwolle. De functie is in eerste instantie voor de duur van 6 maanden, bij goed functioneren zal de samenwerking worden verlengd. Het betreft een opdracht voor 32 tot 36 uur per week die op korte termijn kan starten. De opdracht kan worden ingevuld door een freelancer of in middels detachering via InterWork

De functie:
Als verhuurmakelaar heb je diverse taken met als doel de woningen snel te verhuren volgens de geldende kwaliteitsrichtlijnen van deze woningcorporatie. Door jouw inspanningen staan de woningen zo kort mogelijk leeg en zijn de huurders tevreden over de service. De meest voorkomende taken zijn: verwerken van administratieve zaken, controleren van gegevens van huurders zoals inkomensgegevens, beantwoorden van vragen van huurders over bijvoorbeeld woningruil, medehuurschap en huisbewaring, adverteren van woningen, afsluiten van huurcontracten, organiseren en begeleiden van bezichtigingen, begeleiden van aanpassingen en verbeteringen aan de woning.

Wij zoeken:
Om in aanmerking te komen voor deze opdracht heb je HBO werk-en-denkniveau. Daarnaast heb je meerdere jaren ervaring als medewerker van de verhuurafdeling bij een woningcorporatie. Er is bij deze opdracht helaas geen ruimte om een onervaren kandidaat het werk te laten leren. Je hebt kennis van huurrecht, huurcontracten, huuradministratie en geldende regelgeving bij sociale verhuur, met name kennis van inkomenstoetsen is van belang. Wij zoeken een klantgerichte medewerker die duidelijk en prettig communiceert met huurders en collega’s. Wij verzoeken je alleen te reageren als je voldoet aan deze vraag.

Het bedrijf:
InterWork is een gespecialiseerd bureau voor detachering en werving&selectie bij woningcorporaties. Wij bemiddelen landelijk voor tijdelijke opdrachten en vaste banen binnen de afdelingen vastgoed en wonen van woningcorporaties.

Reageren:
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met Sonny IJben via 06-54214266 of stuur je cv naar sonny.ijben@interwork.nl
- Einde vastgoed vacature -