Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

OSRE en Realmark in het kort

Met een team van vaste medewerkers en verschillende freelancers zijn OSRE en Realmark jonge, enthousiaste en groeiende bedrijven gespecialiseerd in digital marketing voor de vastgoedmarkt. We begeleiden en ondersteunen vastgoedpartijen bij het vermarkten van hun woningen, kantoren en winkels. De doelstellingen van onze opdrachtgevers worden vertaald naar een sterke strategie waarin de juiste marketingmix wordt opgenomen. Met de nieuwste online targeting technieken bereiken wij toekomstig kopers en huurders. Daarnaast bieden we, met diverse software modules, inzicht en grip op het complete verkoop/verhuurproces.

OSRE en Realmark werken nauw samen maar hebben hun eigen expertise. Zo is Realmark de marketingafdeling voor professionals in commercieel vastgoed en OSRE het online marketingbureau voor de woningbouw sector.

Wat we vragen...

Pragmatisch en probleemoplossend met een passie voor techniek is een goede combinatie voor een front-end developer. Als front-end developer ben je binnen een team van ontwikkelaars verantwoordelijk voor het uitdenken en het realiseren van producten die in de digital advertisement industrie gebruikt worden. Wij bieden je een plek in een dynamisch team, waar persoonlijke ontwikkeling en het tonen van initiatief wordt aangemoedigd.

Wij bieden…

Een uitdagende fulltime functie met een marktconform salaris. Je werkt binnen een dynamisch, jong en snelgroeiend bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar het tonen van initiatief wordt aangemoedigd. Je komt in een prettige en ambitieuze werkomgeving waar veel in teamverband wordt gewerkt. Op de vloer heerst een gezellige werksfeer en er is veel aandacht voor zowel team als persoonlijke ontwikkeling!

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van front-end development
  • Je beheerst HTML, CSS, Javascript, jQuery, AngularJS, Sass, Gulp, Bootstrap en Git
  • Je hebt ervaring met Photoshop en/of InDesign.
  • In staat om in teamverband te werken aan softwareproducten.

Wij zoeken / eigenschappen

  • Leergierig en communicatief
  • Gepassioneerd over techniek
  • Pragmatisch en probleemoplossend
  • Iemand die begrijpt hoe een oplossing zich vertaalt in performance
- Einde vastgoed vacature -