Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Functie omschrijving Programma Manager Ruimte :

Als Programma Manager Ruimte ben je verantwoordelijk voor:


  • Het opstellen en verder vertalen van strategische beheerkaders voor één of meerdere van de deelgebieden;
  • Het ophalen van de noodzakelijke informatie, zowel technische en financiële sturingsinformatie als informatie van stakeholders;
  • Het vervolgens programmeren, intern uitzetten en sturen van deze programmaopdrachten;
  • Het toetsen van de uitvoering aan programmadoelen behoort tot je dagelijkse werk;
  • Het samenwerken met het beleidscluster om tot een goede programmering te komen en bent opdrachtgever aan de lijnorganisatie van Cluster Ruimte.

Functie eisen Programma Manager Ruimte :

Wat zijn de functie eisen?


  • Een afgeronde WO opleiding in de ruimtelijke / civieltechnische sector, technische bedrijfskunde, bestuurskunde of rechten;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het beheer van gemeentelijke eigendommen in de openbare ruimte, het beheer van vastgoed of de ontwikkeling van nieuw te beheren gebieden in de afgelopen 6 jaar;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met programmamanagement in een politiek bestuurlijke organisatie in de afgelopen 6 jaar;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van een werkwijze voor beleid en beheer openbare ruimte in de afgelopen 6 jaar.

Bedrijfsprofiel:
De gemeente Westland heeft ruim 100.000 inwoners en behoort tot één van de grootste gemeenten van Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. De gemeente Westland biedt haar inwoners ruimte, rust en groen en een aantrekkelijke woonomgeving.
Arbeidsvoorwaarden Programma Manager Ruimte :

Als kandidaat kom je bij Matchpartner in aanmerking voor een dienstverband. De opdracht vangt zo spoedig als mogelijk aan voor een periode van in ieder geval een jaar. Hierbij behoort een verlengperiode tot de mogelijkheden. ZZPers kunnen ook in aanmerking komen voor deze opdracht.

Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?

Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten.
Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden.
Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten.
Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.
Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.

- Einde vastgoed vacature -