Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Jouw kerntaak is in samenwerking met de andere senior vastgoedbeheerders om het vastgoedmanagement te verzorgen. Hieronder vallen in hoofdlijn de volgende werkzaamheden:
contractenbeheer inzake de huur en verhuur van onroerend goed;
gebruiken van het vastgoed informatiesysteem (PLANON);
adviseren en ondersteunen van de vastgoedjurist bij complexe verkopen, en zo mogelijk zelf de verkoop van objecten begeleiden;
het behandelen van huurkwesties en rechten van opstal.

Uit het CV en motivatiebrief blijkt minimaal dat je aantoonbaar (middels opleidingen, cursussen, werkervaring, voorbeeldprojecten) beschikt over:
Minimaal een afgeronde HBO opleiding (functiegerichte opleiding zoals bijv. vastgoed en makelaardij of management, economie en recht);
Minimaal drie (3) jaar aantoonbare relevante werkervaring met werkzaamheden zoals in paragraaf 1.1 omschreven;
Kennis van relevante wet- en regelgeving (wet MenO);
Affiniteit met en kennis van politiek bestuurlijke processen en het functioneren van een gemeentelijke organisatie.

Competenties:Uit de stukken blijken minimaal de onderstaande competenties:
Goede communicatieve en redactionele vaardigheden;
Verantwoordelijkheid;
Analytisch vermogen;
Oordeelsvorming;
Klantgerichtheid;
Kwaliteitsgerichtheid;
Samenwerken;
Omgevingsbewustzijn;
Resultaatgerichtheid.

De gemeente heeft al een aantal jaren de koers ingezet en tot op heden succesvol uitgevoerd om de gemeentelijke vastgoedportefeuille te verkleinen. Deze ingezette koers wordt verder ingezet.
Als gevolg van bezuinigingen heeft de gemeente het onderhoudsniveau sinds 1 januari 2016 teruggebracht tot veiligheidsniveau. In het jaar 2017 wordt verder gewerkt aan de invoering van de NEN2767-normering op basis waarvan we begin 2018 een evaluatie aan het bestuur kunnen overleggen.

Voor een gemeentelijke organisatie in Zuid-Holland zijn wij tijdelijk op zoek naar een Vastgoedbeheerder. Als kandidaat kom je bij Matchpartner in aanmerking voor een dienstverband. De opdracht vangt zo spoedig als mogelijk aan voor een periode van in ieder geval 3 maanden. Hierbij behoort een verlengperiode tot de mogelijkheden. Wij staan open voor ZZPers die interesse hebben in deze opdracht. Wat mag je verder van Matchpartner verwachten? Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten. Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden. Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten. Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid. Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.
- Einde vastgoed vacature -