Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Heb je zin om afwisselend op ons kantoor in Den Haag te werken en met je gezellige collegas de wijde wereld (nou ja, de Randstad) in te trekken? Heb jij bouwkundig inzicht, sociale voelsprieten, een rijbewijs en het vermogen op vrijdag een goede borrel te drinken? Aarzel dan geen moment en solliciteer bij ons als

Inmeter/ projectmanager (fulltime)

Ons bouwkunde team op het kantoor in Den Haag kan wel wat versterking gebruiken. Daarom zijn wij op zoek naar een inmeter/ bouwkundige voor 40 uur per week. We zoeken een enthousiast persoon met doorzettingsvermogen en die flexibel is ingesteld. Vind jij het leuk om afwisselend te werken tussen buitendienst en kantoor? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen?

Vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag ga je een aantal dagen per week op pad om woningen of bedrijfspanden in te meten. Je rijdt in een VW Upje door het hele land heen. Wanneer je op kantoor zit houd jij je bezig met de kwaliteitscontrole van plattegronden en zul je bestellingen opleveren aan makelaars. Daarnaast stuur je een team van freelance inmeters aan en probeer jij onze werkprocessen te optimaliseren.

Wat vragen wij jou als bouwkundige?

Als je bij ons aan de slag gaat als bouwkundige is het belangrijk dat je zelfstandig en secuur te werk gaat. Je bent administratief sterk en je kun het overzicht goed bewaren.

Als inmeter kom je bij mensen over de vloer en is het daarom belangrijk dat je klantgericht, sociaal en verbaal vaardig bent.

De volgende eisen

  • Je bent sociaal vaardig;
  • Je beschikt over basiskennis van wiskunde;
  • Je hebt kennis van de NEN2580
  • Je hebt bouwkundig inzicht;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Ervaring met het inmeten van woningen en of bedrijfsonroerend goed is een pré

Wat bieden wij?

SOO Media is een jong en gezellig bedrijf. De werksfeer is ontspannen en gemoedelijk. Gezamenlijke lunches en borrels na werk horen er hier bij. Je werkt zelfstandig met creatieve collega’s en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Wie zijn wij?

SOO Media is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Den Haag, naast het centraal station. Vanuit ons kantoor op de vijfde verdieping heb je een mooi uitzicht van Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed marketing- en bedrijfscommunicatie. Op dit moment zijn we één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn we uitgegroeid tot één van de grootste spelers op ons gebied.

Ben je enthousiast geworden?

Ben je in het bezit van de bovenstaande vereisten en woonachtig in de omgeving van Den Haag? Stuur dan een originele motivatiebrief en je CV op naar iksolliciteer[at]soomedia.nl. Wil je meer weten over de functie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt ons iedere dag bereiken op 070-3306699. We horen graag van je!

Soort dienstverband: Voltijd

Vereiste ervaring:

  • inmeten: 1 jaar

Vereiste taal:

  • Nederlands

Vereiste licentie of certificering:

  • Rijbewijs B
- Einde vastgoed vacature -