Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Als projectmanager verzorg (organiseer) je het inhoudelijk en procesmatig opzetten van een vastgoedproject en de dagelijkse leiding. Bij een project wordt het gewenste eindresultaat door de projectmanager in overleg met de opdrachtgever gedefinieerd. Het doel of resultaat dient binnen een bepaalde periode tegen en een vooraf vastgesteld budget, ofwel binnen de kaders van tijd, organisatie, geld, informatie, communicatie en kwaliteit te worden bereikt. Daarbij is het van belang zicht te houden op de risico’s en hierop te sturen door het nemen van beheersmaatregelen (GOTRICK).

Vereisten / knock-outcriteria
Een succesvol afgeronde opleiding op WO niveau in het ruimtelijk domein (planologie, ruimtelijke ordening en stadsontwikkeling). Aangevuld met een opleiding geografie, stedenbouw, bouwkunde of vastgoed.

10 jaar ervaring als projectmanager binnen het ruimtelijk domein (met name vastgoed ontwikkeling) en het werkveld van stadsontwikkeling.

Ervaring met bestuurlijke-politieke besluitvorming en het begeleiden van deze processen.

Locatie: Rotterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 16

Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden

Graag reageren voor 3-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Voor deze opdracht is het niet mogelijk om deze op ZZP basis in te vullen maar wel op payroll basis met Freelance contract.

Soort dienstverband: Tijdelijk

- Einde vastgoed vacature -