Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

ACCOUNTMANAGER BINNENDIENST

In de functie van accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het aantrekken en informeren van investeerders in verschillende vastgoedprojecten.

Ervaring of deskundigheid is geen vereiste. Wij leiden je op. Leergierigheid, inzet en motivatie zijn wel heel belangrijk. Dit biedt de mogelijkheid het basissalaris aan te vullen met een bonusregeling. Ook ZZP-ers kunnen reageren.

Functie omschrijving

Als accountmanager maak je onderdeel uit van de afdeling Binnendienst. Deze afdeling heeft als belangrijkste taak het genereren van nieuwe relaties en de uitbreiding van investeringen in verschillende onroerend goed of projectontwikkelingsondernemingen binnen en buiten Nederland. Door leadkwalificatie (het opschonen en verrijken van prospect adressen en het uitbreiden van het bestaande klantenbestand) en uitvoering van (tele-)sales activiteiten selecteert de accountmanager de juiste bedrijven en instellingen voor het versturen van bedrijfsinformatie. Je hebt een adviserende rol, maar bent ook resultaatgericht.

Werkzaamheden

Het accent van de functie ligt op de volgende hoofdtaken:

  • Het actief telefonisch benaderen van nieuwe en bestaande investeerders;
  • Het telefonisch uitvoeren van promotionele acties en het enthousiasmeren van relaties voor verschillende financiële diensten en -producten;
  • Het actief telefonisch benaderen van relaties om afspraken te maken voor de accountmanagers Buitendienst;
  • Het rapporteren en vastleggen van verkregen informatie in de verschillende CRM-systemen en het opschonen en verrijken van prospect- en klantgegevens;
  • Het direct opvolgen van (internet-)leads uit klantenservices en marketingacties.

Functie eisen

De eisen die aan een accountmanager gesteld worden zijn:

  • In staat zijn om zelfstandig te werken, maar ook om binnen een team te functioneren;
  • Makkelijk zakelijke contacten leggen en onderhouden, en daarbij steeds professioneel en klantgericht overkomen;
  • Een positieve en heldere manier van werken en communiceren;
  • Stressbestendig zijn en van aanpakken weten;
  • Aantoonbare verkoopervaring, bij voorkeur in vastgoed en/of met financiële producten of diensten, strekt tot aanbeveling. Je bent in ieder geval bereid om aanvullende cursussen of trainingen op dit terrein te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Aan gemotiveerde krachten worden een intensieve begeleiding en training geboden om als commercieel talent verder te ontwikkelen en door te groeien binnen verschillende organisaties.

Er is veel aandacht voor een persoonlijk ontwikkeltraject en professionele ondersteuning om tot de gewenste resultaten te komen.

Locatie

Afhankelijk van de mogelijkheden van vervoer en reistijd, zijn wij in het bijzonder op zoek naar sollicitanten in de regio Nijmegen/Arnhem.

Ben jij die enthousiaste topper??

Geïnteresseerden kunnen met het overleggen van een relevant CV of beschrijving werkervaring contact opnemen t.a.v. de heer P. van Ingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Freelance / ZZP

Salaris: €1.750,00 tot €2.250,00 /maand

- Einde vastgoed vacature -