Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Student gezocht voor een leuke en relevante stage naast een Vastgoed gerelateerde studie of aantoonbare affiniteit en ambitie om hier in door te groeien.

Ben je een teamplayer met voldoende mensenkennis en kun je snel schakelen? Wil je je in korte tijd persoonlijk ontwikkelen in de makelaardij?

123Wonen is de snelst groeiende verhuurmakelaars formule met inmiddels landelijk 27 vestigingen. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken een gemotiveerde stagiair voor onze vestiging in Twente die circa 24-40 uur per week beschikbaar is. In overleg kan er een kleine stagevergoeding worden overeengekomen.

Tevens is er een mogelijkheid om door te groeien en wie weet hou je er na school een leuke baan aan over!

We zoeken een minimaal 2e jaars student, die de verhuurmakelaars ondersteunt maar ook zeker zelf bezichtigingen kan begeleiden en werkervaring in de makelaardij kan opdoen. We vinden het belangrijk dat je ambitieus bent en bereid bent om kennis tot je te nemen in je vrije tijd zodat je in onze praktijk goed beslagen ten ijs komt en je snel kunt groeien en je zo breed mogelijk kunt ontplooien.

Functie eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Commerciële en ondernemende instelling
  • Enthousiast en representatief
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels

Geïnteresseerd? Stuur vandaag nog je CV en motivatie!

Soort dienstverband: Stage

- Einde vastgoed vacature -