Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Voor de (sub)afdeling CRF Cashmanagement (4 FTE) binnen Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) in Amsterdam zoeken wij een enthousiaste en energieke Teamcoördinator die geen genoegen neemt met een gewoon resultaat.

Als Teamcoördinator Cashmanagement geef je operationeel leiding aan 2 medewerkers Cashmanagement en voer je financiële taken uit op gebied van Saldobeheer voor klanten en huisfondsen, Betalingsverkeer, Rekeningbeheer en Liquiditeitsbeheer (Geldmarkt-transacties). Je stuurt het team aan, doet de werkplanning en vervangt de Teammanager als hij afwezig is. Met de teammanager Cashmanagement heb je dagelijks contact over de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Je ziet toe op de naleving van de ISAE 3402 procedures en neemt vanuit de eigen praktijk- en vakinhoudelijke kennis op het gebied van Cashmanagement in voorkomende gevallen deel aan projecten en werkgroepen.

Je levert een bijdrage aan het taakgericht inwerken van nieuwe medewerkers en stagiaires en vervult een rol in het inhoudelijk coachen | begeleiden van collegas. Daarnaast merk je kansen en knelpunten op in de manier waarop het werk wordt uitgevoerd. Komt met ideeën voor verbetering en bespreekt deze met betrokkenen en je teammanager. Je heb veel contacten met eigen en andere afdelingen zoals CRF Reporting, CRF Finance, BU Vastgoed en BU Hypotheken om te informeren, te regelen, af te stemmen en te adviseren. Met alle informatie kom je tot een goede cashforecast. Ook heb je ook regelmatig externe (voornamelijk mail-)contacten met banken, vermogensbeheerders en vastgoedbeheerders.
Het profiel

Als coördinator Cashmanagement ben/heb je:
  • een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfseconomie is een pré) en een afgeronde module Cashmanagement (NIBE is een pré);
  • minimaal 2 jaar bankervaring (Cashmanagement / Treasury) inclusief betalingsverkeer of geld/valutamarkt-dealing;
  • ervaring in leidinggeven aan een klein team;
  • scherp oog voor klantbelang en efficiency;
  • inzicht in en een mening over de korte-renteontwikkeling.
Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, heb je geen 9-5 mentaliteit en ben je analytisch sterk en doortastend. Je houdt van hectiek op zijn tijd en je vindt het leuk om met collega’s van veel diverse afdelingen contact te hebben.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
- Einde vastgoed vacature -