Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wil jij meer weten over beleggen met een duurzame betekenis? En hoe dat bijdraagt om de beste vastgoedbelegger van Nederland te worden? Kom dan stage lopen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance (SAREF) en zet met het team Acquisitie & Ontwikkeling Vastgoed nieuwe beleggingsfondsen op!

SAREF investeert voor haar klanten in diverse nieuwe vastgoedontwikkelingen. Deze klanten zijn met name institutionele beleggers, zoals diverse pensioenfondsen. Voor de huidige markt het aantal fondsen niet meer toereikend aan de beleggingsvraag. Daarvoor hebben we nieuwe duurzame fondsen nodig, bijvoorbeeld in winkels en woningen. En dat graag met een maatschappelijk karakter.

Je gaat samen met je collega’s uit het team Business Development onderzoek doen naar nieuwe en bestaande beleggingsfondsen. Welke fondsen zijn duurzaam? En maatschappelijk verantwoord? Voor deze nieuwe producten ga je acquireren, bijvoorbeeld door het maken en geven van strategische presentaties aan bestaande en nieuwe klanten. Samen met je team bepaal je welke nieuwe fondsen je gaat ontwikkelen. De ambitie is om eind 2019 vier nieuwe fondsen te hebben opgezet.

JOUW AFDELING

Acquisitie & Ontwikkeling Vastgoed

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. Wij beleggen, financieren en ontwikkelen vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Nadrukkelijk wordt daarbij gezocht naar interactie tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed en hypotheken. Wij staan voor verantwoord rendement, duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardig vastgoed en transparantie. In Nederland zijn we de grootste vastgoedbelegger in woningen en winkels. Daarnaast zijn we actief in Europa, Noord-Amerika en Azië. Syntrus Achmea Real Estate & Finance is in het bezit van een AIFMD-vergunning.

Je maakt onderdeel uit van het Ontwikkelbedrijf. Dit team bestaat uit ca 30 professionals onder leiding van de Manager Ontwikkelbedrijf. Zelf maak je in deze rol onderdeel uit van een regioteam met 3 á 4 professionals en rapporteer je functioneel & hiërarchisch aan de Ontwikkelingsmanager.


JOUW ACHTERGROND

Wat jou uniek maakt als WO Meewerkstagiair Acquisitie & Ontwikkeling Vastgoed

  • Derde jaar WO-bachelor of master, bij voorkeur in de richting (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of rechten;
  • Affiniteit met vastgoed en de ambitie om hier nóg meer van te willen weten;
  • Je kan goed met cijfers en financiële data over weg;
  • Je vind het leuk om overtuigende presentaties te maken en deze te presenteren op strategisch niveau;
  • Je geniet van samen werken en kan ook goed zelf starten;
  • Je bent analytisch sterk en ziet snel het verband;
  • Je bent commercieel ingesteld en stap gemakkelijk op mensen af.

360 GRADEN

Kijk eens rond in Amsterdam


DIT IS ACHMEA

Wat wij bieden

De startdatum voor deze stage is in begin 2019. Je werkt 27 á 36 uur in 3 á 4 dagen. Je aantal werkuren en -dagen zijn bespreekbaar. Je krijgt goede begeleiding uit het team. Het team werkt op de Achmea-locatie in Amsterdam (naast het station Sloterdijk!). Voor jouw werk krijg je een WO-stagevergoeding: €450 per maand (o.b.v. 36 uur)!

Maak impact

Bijdragen aan een veilige én toekomstbestendige samenleving

De toekomst creëren we samen

Daar kunnen we jouw innovatieve ideeën goed bij gebruiken.

Jong Achmea

Dé plek om het beste uit jezelf te halen en jezelf te laten zien

SOLLICITATIEPROCEDURE

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Binnen 5 dagen reactie

Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Een assessment

Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 1e gesprek

Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Het 2e gesprek

In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst

Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.
- Einde vastgoed vacature -