Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Op het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam.

    • Vanaf begin februari t/m juli

    Algemeen

    Bij Albert Heijn willen we het iedere dag beter doen. Beter voor onze medewerkers, onze klanten en de omgeving waarin we leven. Albert Heijn is een moderne winkel die altijd in beweging is. We werken met ruim 100.000 gemotiveerde en hardwerkende medewerkers in meer dan 850 winkels in Nederland, België en Duitsland. Samen zorgen we ervoor dat de winkel een plek is waar onze klanten graag komen. We verrassen onze klanten met keuze, kwaliteit en inspiratie. We doen dit op een verantwoorde manier waarbij wij rekening houden met onze omgeving.

    De afdeling

    De afdeling Inspiratie is binnen de afdeling Marketing & Format van Albert Heijn verantwoordelijk voor de meest gewaardeerde kookhulp van Nederland: Allerhande. Een platform vol inspiratie dat elke maand ca. 5,5 miljoen consumenten bereikt. In print, op ah.nl/allerhande, in de Allerhande-apps, via Appie, maar ook via social media als YouTube en Pinterest. Hiermee is Allerhande één van de belangrijkste communicatiemiddelen van Albert Heijn. Elke 4 weken wordt een Allerhande-nummer uitgegeven in print. Via de digitale middelen zijn we dagelijks bezig met nieuwe, actuele content en interacteren we continu met onze lezers. Dit betekent dat we tegelijkertijd werken aan verschillende nummers en releases. Daarnaast is het Inspiratie-team verantwoordelijk voor de receptkaarten, kookworkshops en kookboeken die Albert Heijn publiceert. Maar ook voor het kerstfestival en andere activiteiten rondom de feestdagen. We werken met een intern Albert Heijn-team en met een extern redactioneel bureau. Als stagiair ondersteun je de verschillende teamleden op zowel traffic- en proces- als inhoudelijke werkzaamheden. Een leuke uitdaging waarbij je vele facetten van marketingcommunicatie en publishing leert kennen.

    De stage

    Het betreft een meewerkstage op vele onderdelen en werkzaamheden binnen het team op het Albert Heijn hoofdkantoor in Zaandam. Je hebt veel contacten met allerlei disciplines binnen de Albert Heijn-organisatie en ons redactionele bureau MediaPartners. Het betreft een stage voor een half jaar, bij voorkeur 5, maar minimaal voor 4 dagen per week.

    Er zijn 2 stageplekken binnen team Inspiratie. De taken zullen in overleg verdeeld worden. Een aantal mogelijke taken zijn: controle op lay-outs Allerhande, interne ingrediënten checks, beantwoorden klantvragen, beheren meeting overzicht, ondersteuning op Allerhande workshops, volledige verantwoordelijkheid receptkaart ontwikkeling. Verder zul je het team met diverse projecten ondersteunen.

    Wij bieden
    • Interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 4 maanden;

    • Kennismaking met vele facetten van de organisatie;

    • Goede stage- en reiskostenvergoeding;

    • Stage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld!

    Wij vragen
    • Opleiding op HBO- of WO-niveau

    • Bewijs inschrijving hoge school/ universiteit;

    • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden (NL);

    • Affiniteit met retail, communicatie & marketing;

    • ‘Hands on’ mentaliteit;

    • Pro-activiteit;

    • Accuratesse;

    • Zelfstandig;

    • Doortastend en doelgericht;

    Sollicitatie

    Stuur uiterlijk voor 30 November je Curriculum Vitae en motivatiebrief. Bij vragen of opmerkingen kun je mailen naar: stagebureau@aholddelhaize.com

    Lees meer

    Solliciteer

    Gerelateerde vacatures
    Stage
    Asset Management - Vastgoed Ahold Provincialeweg 11, Zaandam 1506MA

    Stage
    Finance Albert Heijn New Markets (AH To Go & AH België) Provincialeweg 11, Zaandam 1506MA

    Naar vacature overzicht

    Wat kun je bij ons verwachten?
    Studie & AH-bijbaan: de perfecte match

    Leren leidinggeven

    Goed verdienen

    De beste aanloop naar een loopbaan
 • - Einde vastgoed vacature -