Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Voorbereiden en uitvoeren van complexe projecten heeft invloed op de omgeving. Zowel omwonende als vergunning verlenende instaties zijn belangrijk om mee in gesprek te gaan en tevens verbonden te blijven als Liander de werkzaamheden realiseert. Het is van groot belang om een goede relatie te hebben met de stakeholder; ‘bevoegd gezag’ Hierbij kun je denken aan gemeentes, hoogheemraadschappen, NS vastgoed etc. Het ‘bevoegd gezag’ verleent vergunningen aan Liander. Bij deze afdeling gaat de aannemer vooral in gesprek met deze stakeholder, wat nog erg wennen is voor veel partijen. Taken en verantwoordelijkheden verschuiven van Liander naar de aannemer, wat houding en gedrag raakt.

Hoe kan deze stakeholder optimaal meegenomen worden en wat moet daar voor geregeld worden? Wat vinden verschillende stakeholders van deze verandering?

Omgevingsmanagement draagt zorg voor de relatie met stakeholders en heeft oog voor de impact van de werkzaamheden op de omgeving. Voor deze stage ga je in kaart brengen wat de verschillende stakeholders van de verandering van Liander vinden, en hoe we de stakeholders positief beïnvloeden om ze te laten meewerken. Hierbij zullen de aannemers de vergunningen aanvragen i.p.v. iemand van Liander. Dit betekent dat bevoegd gezag nu de aannemer als gesprekspartner heeft i.p.v. iemand van Liander.

Wat vragen we van je?


Minimaal HBO/WO, meewerkstage en/of afstudeeronderzoek, 40 uur per week en je volgt een studie in de richting van bedrijfskunde, facility management of communicatie.

Verder beschik je over:
  • Je bent communicatief sterk en een verbinder
  • Je hebt enige affiniteit met de energiewereld
  • Je bent vaardig in opstellen van teksten

Wat bieden wij je?


Een uitdagende en zeer afwisselende stage in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een goede stagevergoeding (500,- op basis van 40 uur) bij en ondersteunen wij je met alle middelen waardoor je je werk goed kunt uitvoeren. Daarnaast biedt Alliander verschillende interessante trainingen waaraan jij ook mag deelnemen.

- Einde vastgoed vacature -