Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wil jij binnen jouw (afstudeer)stage het werkveld van onze rentmeesters leren kennen? Solliciteer dan snel! Binnen team west van de adviesgroep Gebiedsontwikkeling werken we voor verschillende opdrachtgevers in zowel landelijk als stedelijk gebied. Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit taxatievraagstukken, grondverwerving, vastgoed-advisering en beheer van (landelijk)vastgoed veelal voor overheden. Momenteel staat natuur en natuurontwikkeling weer volop in de aandacht vanwege o.a. klimaatsverandering, duurzaamheid, PAS, etc.. Tijdens je stage zul je je o.a. bezighouden met ondersteuning bij (natuur)taxaties en daarnaast met het uitvoeren van verschillende losse opdrachten. Voorbeelden van projecten waarin taxaties benodigd zijn betreffen o.a.; kavelruilprojecten, ten behoeve van omvormingssubsidie (SKNL) of grondverwerving langs bijv. wegen. Naast het kantoorwerk krijg je ook de gelegenheid om samen met de rentmeester/taxateur op pad te gaan.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden van de rentmeester/taxateur zijn wij binnen Arcadis en binnen onze adviesgroep in het bijzonder, volop bezig met digitalisering als middel om slimmer en efficiënter te werken. Hierin zijn wij onder andere bezig met het standaardiseren van ons taxatie- en grondverwerving proces en het vergaand digitaliseren van onze beheerportefeuille. Tijdens je stage krijg je volop de kans om hieraan mee te werken en om te leren hoe een dergelijke verandering vorm krijgt binnen de organisatie.

Daarnaast is het mogelijk om een onderzoek te doen als dat vanuit jouw opleiding vereist is.

Ben jij enthousiast geraakt? Lees dan snel verder of je voldoet aan het gevraagde profiel! Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke resultaten. Onze missie daarin is: Improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en inclusiviteit & diversiteit hoog in het vaandel.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen, qua locaties en tijden. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt en veel stagiairs/afstudeerders doorgroeien naar junior posities. Voor deze stage vragen wij het volgende:
  • Je volgt minimaal een HBO opleiding richting: Rentmeesterij, Vastgoed, Makelaardij of vergelijkbaar.
  • Je hebt affiniteit met het landelijk gebied. Basale kennis van wet- en regelgeving op het gebied van landelijk vastgoed (pacht, huur, erfpacht) is een pre.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent accuraat en leergierig.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel! Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 31 6 11251821 of via rosanne.melissen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
  • reden sollicitatie
  • maximale reisbereidheid
  • beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
  • taalbeheersing

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
- Einde vastgoed vacature -