Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Als stagiair zal je werkervaring opdoen door het inmeten en verzorgen van bouwkundige,- en splitsingstekeningen. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de uitvoering en begeleiding van het splitsen van de panden. Ook doe je ervaring op in het indienen van omgevingsvergunningen en splitsingsaanvragen en zal je contact hebben met gemeentelijke instanties. Je wordt begeleid door een ervaren professional waarmee je de eerste periode van je stage nauw samenwerkt. Daarnaast zal er overleg zijn met de stagebegeleider om de voortgang te bespreken.
Afstudeerstagiair HBO Bouwkundig tekenaar gezocht!
Onze opdrachtgever is een energiek en gedreven vastgoed adviesbureau gevestigd in Amsterdam. Het bureau is actief op het gebied van het splitsen van vastgoed, verzorgen van omgevingsvergunningen en tekenwerk.
  • Je volgt een HBO opleiding Bouwkunde.
  • Je hebt ervaring met Autocad en je wilt dit graag verder uitbreiden.
  • Je hebt ambitie om te groeien en ontwikkelen in de bouwwereld.
  • Je bent kritisch op je eigen werk en dat van je collegas.
  • Je bent positief en hebt een goede beheerding van de Nederlandse taal.

Onze opdrachtgever is dankzij jarenlange ervaring een gedegen en betrouwbare partij. Het bureau beheerst alle facetten van het proces; van ontwerp tot realisatie. Vlotte communicatie, transparantie en betrokkenheid zijn belangrijke aspecten die hun dagelijkse gang van zaken typeren. Onkosten worden vergoed en je kan een goede begeleiding verwachten.


Voor meer stageplekken: http://www.bkprofessionals.nl/stage-en-afstudeerplaatsen.html

http://www.bkprofessionals.nl/stages-bouwkunde.html

- Einde vastgoed vacature -