Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Als stagiair MBO montage ben je onderdeel van de uitvoerende kern van de opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van panden in zowel de nieuw- als utiliteitsbouw. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een uitdagende stagefunctie. Dit kan met de opdrachtgever worden besproken en is afhankelijk van de actuele projecten. Je komt te werken in een dynamische omgeving en met veel uitdagingen.
Stagiair MBO Bouwkunde vastgoedbeheer gezocht!
Onze opdrachtgever is een financieel en technisch vastgoed- en VvE-beheerder voor zowel bedrijven als particulieren. De visie op VvE-beheer en vastgoedbeheer is als volgt: volledige automatisering en efficiënte inrichting van processen, zodat tijd en aandacht voor onderhoud van objecten beschikbaar is, waarbij uitsluitend voor en namens de eigenaar of VvE wordt opgetreden. Daarnaast levert onze opdrachtgever naast financieel ook bouwtechnisch onderhoud.
  • Je volgt een MBO opleiding Bouwkunde o.i.d.
  • Je bent praktisch ingericht.
  • Je gaat concreet te werk.
  • Je bent zelfstandig.
  • Je kan goed samenwerken.

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende functie met een conforme vergoeding. Daarnaast biedt de organisatie een prettige werksfeer en goede begeleiding.

Voor meer stageplekken: http://www.bkprofessionals.nl/stage-en-afstudeerplaatsen.html

http://www.bkprofessionals.nl/stages-bouwkunde.html

- Einde vastgoed vacature -