Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Uitdagende stage Facility Management!

BNBSTARTUP een snelgroeiende onderneming unieke vakantiewoningen in o.a. Amsterdam. De organisatie is dynamisch en heeft relatief korte lijnen, hierdoor ben je al gauw nauw betrokken. Zoek jij een leuke- en leerzame stage waar in korte tijd zelfstandig mag werken en veel eigen verantwoordelijkheden krijgt en waar je werkzaam bent binnen een jong en enthousiast team, dan ben je bij Bnbstartup aan het juiste adres!

BNBSTARTUP zoekt een enthousiast stagiair Facility Management. Wij bieden jou de mogelijkheid om echt alle facetten van een dienstverlenend bedrijf op het gebied van hospitality, vastgoed management en vakantieverhuur hands on te ontdekken. Voor deze afwisselende stageplaats zoeken wij iemand met uitstekende hospitality- en organisatorische talenten. Je werkzaamheden bestaan uit het organiseren en faciliteren van het gehele proces.

Je bent energieke- en service gerichte met oog voor detaille. Je vindt het leuk om te werken in teamsverband en bent gericht op optimale dienstverlening. Je bent flexibel en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Nederlands en Engels zijn voor jou geen probleem, andere moderne talen zijn een pre. In bezit van een rijbewijs B. Je volgt momenteel een HBO opleiding of gerelateerde opleiding binnen de sector.

Wij bieden een dynamische, ongedwonge werksfeer in een snel- groeiende branch met doorgroei mogelijkheden. Je werkt met een jonge team van enthousiaste medewerkers, in het centrum van Amsterdam.

Bij Bnbstartup werken we hard en spelen we ook hard. Zo mag je naast je reguliere werkzaamheden ook regelmatig de vrijdag middag borrel organiseren samen met je team!

Werkzaamheden:
Zorgen voor een efficiente stroom van kantoor naar de diverse locaties

Logistiek plannen en voorbereiden van het gehele proces

Zorgen voor een werkplekken voor alle nieuwe medewerkers

Inkopen van nieuwe contracten van leveranciers

Incidenteel check-in en checkout

Uitvoeren van Schoonmaakinspecties en medenken over het verbeteren van het gehele proces

Plannen van onderhoud en contact met div afdelingen

Troubleshooting

Voorbereiden van informatievoorziening aan de gasten

Bijhouden van deelbudgetten en kas

Jij denkt mee over de herinrichting van bepaalde processen om meer efficiëntie en effectiviteit te behalen en werkt hiernee aan het opstellen de Standard Operating Procedures (SOP).

Je maakt volwaardig lid uit van het team en zorgt voor dat veiligheid en effecientie van het hoofdkantoor wordt gewaarborgt.

Je bent actief op kantoor maar ook buiten in de serviced apartements en B&B locaties

Assisteren van Operationeel Manager

Zelfstandig plannen en zorgen voor een goede bezetting van het team

Wij bieden een geweldige werkplek op de gracht in het centrum van Amsterdam. Je komt te werken binnen een enthousiaste team van jonge medewerkers. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en afwisselende werkzaamheden zodat geen enkle dag saai is. Je maakt gebruik van onze bedrijfrscoeters of fietsen en verplaatst je vaak buiten kantoor naar de diverse apartementen of clienten.

Spreekt deze uitdagende stage je aan? Stuur jouw cv en korte motivatie naar rowan@bnbstartup.com
- Einde vastgoed vacature -