Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

BOAG Advies en Management BV te Rotterdam is voor de unit Commercieel Vastgoed op zoek naar een enthousiaste stagiair(e).

Deze stagiair(e) zal meelopen op één of meerdere interessante projecten onder begeleiding van een (senior)projectmanager. Een van de projecten zal mogelijk de renovatie zijn van een grootschalig winkelcentrum in het hart van Apeldoorn. Concreet takenpakket benoemen is voor nu nog moeilijk, omdat het afhankelijk is van de lopende projecten gedurende je stageperiode. Je kan er zeker van zijn dat je genoeg praktijkervaring op zal doen en goed begeleid zal worden door de genoemde (senior)projectmanager.

Afhankelijk van je eigen instelling biedt een stage bij BOAG meer dan alleen het meelopen en zal je mogelijk tot je eigen verrassing al taken uitvoeren en projecten mee kunnen ondersteunen. Dat is wat wij bij BOAG namelijk wel verwachten als een gemotiveerde stagiair zich bij ons meldt.

Naast het meelopen op een project is er eventueel ruimte voor het uitwerken van een onderzoek vanuit je opleiding binnen de kennis en kunde van onze organisatie.

- Einde vastgoed vacature -