Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Brink Management / Advies
Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren. Jij ook?

Gezocht: afstudeerders

voor onze kantoren in Rotterdam of Eindhoven

Vanwege diverse innovatieve ontwikkelingen binnen ons vakgebied zoeken we slimme en gedreven afstudeerders. Zit jij in het laatste jaar van het HBO of de universiteit? Heb jij affiniteit met complexe vraagstukken die aan vastgoed zijn/kunnen worden gerelateerd? Ben jij die analyticus of idee gedreven man/vrouw die ons nog verder kan brengen in onze dienstverlening en productontwikkeling? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Binnen Brink Management/ Advies spelen er diverse thema’s waar op kan worden afgestudeerd. Voorbeelden van deze thema’s zijn: voorraad en transformatie, nieuwe samenwerkingsvormen, circulariteit en duurzaamheid, big data en informatiemanagement, contracteren en aanbesteden, systems engineering en contract management, vastgoedorganisatievraagstukken, asset management en beheer en onderhoud, mobiliteit, fondswerving, beleidsvraagstukken, designmanagement. Wij zien nog meer interessante thema’s binnen ons vakgebied. Maar eigenlijk zijn wij vooral benieuwd welke ontwikkelingen jij ziet!

Binnen Brink Management / Advies lopen we voorop in innovaties. Wil jij dat ook? Stel dan zelf je afstudeeropdracht samen! Laat ons weten welk thema je graag zou willen onderzoeken en schrijf hiervoor een onderzoeksvoorstel. In dit voorstel geef je een duidelijke omschrijving van het onderzoek dat je wilt gaan doen en wat je daarmee wilt bereiken. Zowel persoonlijk àls voor Brink Management / Advies. Wij vinden dat het een win-win situatie moet zijn. Jij leert iets nieuws en wij hebben iets aan het resultaat.

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen. Naast misschien wel het leukste werk van de wereld, bieden we je een intern opleidingsprogramma gericht op kennis en vaardigheden, gegeven door onze eigen professionals.

Enkele actuele toonaangevende projecten van Brink Management / Advies zijn het projectmanagement van het Internationaal Gerechtshof, strategisch vastgoed- en huisvestingsadvies voor de Nationale Politie, verbetering van het onderhoudsbeleid bij het Rijksvastgoedbedrijf en diverse vastgoedvraag-stukken bij het Rijnstate Ziekenhuis en bijvoorbeeld Philips.

Je werkt in projectteams, heel zelfstandig, maar uiteraard met begeleiding en coaching door ervaren collega’s.

Wat kun je verwachten?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen. We bieden je een eigen werkplek en professionele begeleiding gedurende je gehele afstudeerperiode. Deze ondersteunt jou bij praktische vragen en het periodiek bespreken van jouw scriptie. Je begeleider kan jou tevens helpen in contact te komen met de juiste mensen binnen en buiten onze organisatie om jouw afstudeeronderzoek tot een succes te maken.

Nieuwsgierig? Kijk op onze site voor onze prachtige projecten http://www.brink.nl/projecten .

Wat verwachten we van jou?

Samen met jou bouwen we onze positie in de markt verder uit. Hierbij kun je veel collegialiteit verwachten van zo’n 100 gedreven ‘vakidioten’, die heimelijk verliefd zijn op vastgoed. Het zit in hun DNA. Hierdoor zetten ze net even dat stapje extra en leggen ze de lat telkens hoger. Dat verwachten ze ook van jou.

Jij zit in het laatste jaar van een HBO of academische masteropleiding met duidelijke raakvlakken met ons vakgebied, bijvoorbeeld een bouwkundige, planologische, (civiel)technische, sociologische een bestuurlijke of een financieel-economische masteropleiding. Jij wilt jezelf verder ontwikkelen en toont eigen initiatief. Je bent een doorzetter, analytisch en vindingrijk. Jij bent verliefd op vastgoed.

Al kriebels in je buik?

Wij geven alle ruimte voor je eigen ontwikkeling. In een dynamische organisatie met informele sfeer kun je volop leren van collega’s die graag denken én doen. We bieden je een goede afstudeer- en reiskostenvergoeding. Meer informatie over Brink Management / Advies is te vinden op onze website www.brink.nl. Bij specifieke vragen over de afstudeeropdrachten kun je contact opnemen met Claudia Pollen-van Zijtveld (recruiter) via e-mail c.pollen@brink.nl.

Je onderzoeksvoorstel en CV kun je sturen naar hr@brink.nl ter attentie van Claudia Pollen-van Zijtveld.
- Einde vastgoed vacature -