Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Gezocht: afstudeerders

voor onze kantoren in Rotterdam, Eindhoven of Groningen

Binnen Brink Management / Advies lopen we voorop in innovaties, er spelen dan ook diverse thema’s waarop je kan afstuderen. Hieronder drie mogelijke onderwerpen.

1. Kantelpunt toepassen contractvorm UAV-gc
De contractvorm UAV-gc wordt veel gebruikt bij grotere, complexere projecten. De vraag waar Brink graag antwoord op wil is, bij welke projecten en vanaf welke grootte UAV-gc nu toepasbaar is. Wat is het kantelpunt en welke factoren spelen daarbij een rol? Daarnaast zijn wij heel benieuwd naar hoe het werken middels UAV-gc aantrekkelijk gemaakt kan worden voor kleinere projecten en als de risk appetite in de markt laag is.

2. Standaardisatie binnen de maatwerkprojecten van Brink
Brink levert een breed scala aan diensten waarbij een groot aantal documenten per project terugkeert, denk hierbij aan een toetsing- & acceptatieplan, vraagspecificaties en het risicodossier. Brink wil graag standaardisatie in deze veelgebruikte documenten. Aan jou de vraag hoe wij deze het beste kunnen standaardiseren. Waar moeten ze aan voldoen? Wat komt altijd aan de orde en welk deel is hierin maatwerk? Hoe borgen we het lerend vermogen in deze documenten?

3. Projectbeheersing in de Beheer- & Onderhoudsfase
Op dit moment is projectbeheersing iets wat vooral in de realisatiefase een grote rol speelt. We doen wat is afgesproken, voldoet aan de eisen en wensen van de klant en dat we ons houden aan de afgesproken voorwaarden wat betreft budget, planning etc. Brink wil graag antwoord op de vraag hoe we ook na oplevering van het project van meerwaarde kunnen zijn op het gebied van projectbeheersing. Hierbij kun je denken aan; wordt de onderhoudsnorm behaald en voldoet alles nog steeds aan de eisen?

Welke ontwikkelingen zie jij?

Maar eigenlijk zijn wij ook benieuwd welke ontwikkelingen jij ziet! Je kan ook zelf je afstudeeropdracht samenstellen. Laat ons weten welk thema je graag zou willen onderzoeken en schrijf hiervoor een onderzoeksvoorstel. In dit voorstel geef je een duidelijke omschrijving van het onderzoek dat je wilt gaan doen en wat je daarmee wilt bereiken. Zowel persoonlijk als voor Brink Management / Advies. Wij vinden dat het een win-win situatie moet zijn. Jij leert iets nieuws en wij hebben iets aan het resultaat.

Wat kun je verwachten?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om kennis en ervaring op te doen. We bieden je een eigen werkplek en professionele begeleiding gedurende je gehele afstudeerperiode. Deze ondersteunt jou bij praktische vragen en het periodiek bespreken van jouw scriptie. Je begeleider kan jou tevens helpen in contact te komen met de juiste mensen binnen en buiten onze organisatie om jouw afstudeeronderzoek tot een succes te maken.

Wat verwachten we van jou?

  • Je zit in het laatste jaar van een academische masteropleiding die duidelijke raakvlakken heeft met ons vakgebied, bijvoorbeeld een bouwkundige, planologische, (civiel)technische, sociologische een bestuurlijke of een financieel-economische masteropleiding.
  • Je wilt jezelf verder ontwikkelen en toont eigen initiatief.
  • Je bent een doorzetter, analytisch en vindingrijk.
  • Je bent verliefd op vastgoed.

Al kriebels in je buik?

Wij geven alle ruimte voor je eigen ontwikkeling en bieden je een stagevergoeding. Daarnaast kun je in een dynamische organisatie met informele sfeer volop leren van collega’s die graag denken én doen.

Solliciteer hier op een afstudeerplek en stuur je CV, motivatiebrief en eventueel onderzoeksvoorstel mee. Bij specifieke vragen over de afstudeeropdrachten kun je contact opnemen met Annemieke Hamakers (Recruiter) via e-mail a.hamakers@brink.nl.

Brink Management / Advies

Vastgoed met al haar uitdagingen en invalshoeken. Dat is ons ding. We zijn ervoor in de wieg gelegd. Zijn ervoor in de collegebanken gekropen. We hebben er jarenlang ervaring voor opgedaan. Van binnen en van buiten geanalyseerd, uitgerekend en getest. Geblokt, gezwoegd, gezweet. We hebben er alles voor over. Om elke keer weer dichtbij te kunnen zijn. Pal naast haar te staan. Eigenlijk zijn wij verliefd op vastgoed. Tot over onze oren. Jij ook?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om je kennis en ervaring te delen. Wij hebben een groot aantal actuele projecten en een nog grotere hoeveelheid top referentieprojecten.

Samen met jou bouwen we onze positie in de markt nog verder uit. Hierbij kun je collegialiteit verwachten van ruim 120 gedreven ‘vakidioten’, die heimelijk verliefd zijn op vastgoed. Het zit in hun DNA. Hierdoor zetten ze net even een stapje extra en leggen ze de lat steeds hoger.

Meer informatie over Brink Management / Advies is te vinden op onze website

- Einde vastgoed vacature -