Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij op zoek naar een stage op de afdeling finance en denk jij geschikt te zijn dit werk te doen? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Jan 2017
16

Stage afdeling finance crediteurenadministratie

Eindhoven

Bedrijfsprofiel

Camelot is de Leegstaand Vastgoed Specialist in Europa. Voor onze opdrachtgevers verzorgen we het bewonen, bewaken, beheren, benutten en verzekeren van leegstaand vastgoed. Wij zijn een jonge, snelgroeiende multinational met 16 kantoren in Europa, waarvan 6 in Nederland. We zijn met trots dé innoverende marktleider in Totaal Leegstandsbeheer. Terwijl bij vele bedrijven in Nederland de groei stagneert, zorgt de leegstand in bijvoorbeeld de kantorenmarkt voor groei bij Camelot. De afgelopen 3 jaren zag Camelot Europe haar resultaten met dubbele percentages groeien.

Functiebeschrijving

Als stagiair(e) credit controller bij Camelot Eindhoven werk je binnen het team mee aan alle aspecten van de crediteurenadministratie en ondersteun je de controller bij de administratieve werkzaamheden. Daarbij werk je onder begeleiding mee aan crediteurenbeheer. Denk jij dat je geschikt bent om dit werk te doen? En ben je op zoek naar een stage voor 6 maanden? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Indien er vanuit je opleiding gevraagd wordt naar een opdracht of onderzoek, stellen we deze graag in samenspraak met jou samen.

Functie-eisen

MBO niveau 3 of 4 financieel administratief

Je bent enthousiast, gedreven, secuur en proactief

Je bent leergierig

Je bent open

Je werkt zelfstandig

Je gaat discreet met vertrouwelijke informatie om

Wat heeft Camelot te bieden

Uitdagende stage in een dynamische, snel groeiende internationale organisatie

Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Stuur je motivatie en CV via het sollicitatieformulier.

http://cameloteurope.onlinevacatures.nl/nl/Vacature/Solliciteren/74503
- Einde vastgoed vacature -