Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij op zoek naar een stage als property manager in Rotterdam? Solliciteer dan nu!

Jul 2017
11

Stage Property management

Rotterdam

Bedrijfsprofiel

Camelot is de Leegstaand Vastgoed Specialist in Europa. Voor onze opdrachtgevers verzorgen we het bewonen, bewaken, beheren, benutten en verzekeren van leegstaand vastgoed. Wij zijn een jonge, snelgroeiende multinational met 16 kantoren in Europa, waarvan 6 in Nederland. We zijn met trots dé innoverende marktleider in Totaal Leegstandsbeheer. Terwijl bij vele bedrijven in Nederland de groei stagneert, zorgt de leegstand in bijvoorbeeld de kantorenmarkt voor groei bij Camelot. De afgelopen 3 jaren zag Camelot Europe haar resultaten met dubbele percentages groeien.

Functieomschrijving

Als stagiair(e) property management is je standplaats Rotterdam en wordt het je taak een portefeuille van leegstaand vastgoed te beheren. Andere taken zijn storingen oplossen, assisteren bij innamebeheer en opleveringen. Je voert pandcontroles en rapporteert deze controles. Je neemt deel aan de bereikbaarheidsdiensten van de technische telefoon, waar onze bewoners en gebruikers buiten kantoortijden dringende storingen kunnen melden. Lijk het je wat om dit werk te doen? En zoek je een stage voor 6-12 maanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Indien er vanuit je opleiding gevraagd wordt naar een opdracht of onderzoek, stellen we deze graag in samenspraak met jou samen.

Functie-eisen

HBO bouwtechnisch bedrijfskunde/ Bouwkunde/ facilitymanagement/ Vastgoed/ MER/ Commerciële Economie

Je bent enthousiast

Je hebt een affiniteit voor techniek

Je bent leergierig

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Je bent handig met klussen

Je bent in bezit van een rijbewijs

Wat heeft Camelot te bieden

Uitdagende stage in een dynamische, snel groeiende internationale organisatie

Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
- Einde vastgoed vacature -