Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij stagiair(e) en op zoek naar een stage bewonerszaken bij een vastgoedbeheerder? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Jul 2017
11

Stagiair(e) Bewonerszaken

Rotterdam

Bedrijfsprofiel

Camelot is de Leegstaand Vastgoed Specialist in Europa. Voor onze opdrachtgevers verzorgen we het bewonen, bewaken, beheren, benutten en verzekeren van leegstaand vastgoed. Wij zijn een jonge, snelgroeiende multinational met 16 kantoren in Europa, waarvan 6 in Nederland. We zijn met trots dé innoverende marktleider in Totaal Leegstandsbeheer. Terwijl bij vele bedrijven in Nederland de groei stagneert, zorgt de leegstand in bijvoorbeeld de kantorenmarkt voor groei bij Camelot. De afgelopen 3 jaren zag Camelot Europe haar resultaten met dubbele percentages groeien.

Functiebeschrijving

Als stagiair(e) van de opleiding Facility Management ondersteun je het Camelot kantoor in Rotterdam. Je werft en selecteert actief nieuwe bewoners en gebruikers van werkplekken, door gebruik te maken van het bestaande netwerk en door de inzet van diverse media. Je versterkt de relatie met bestaande bewoners en gebruikers, door actief mee te werken aan het oplossen van hun vragen. Je regelt, organiseert en faciliteert uiteenlopende (facilitaire) zaken voor zowel gebruikers, bewoners, klanten en de organisatie intern. Dus ben jij opzoek naar een stage voor een tijd van twintig weken? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

Indien er vanuit je opleiding gevraagd wordt naar een opdracht of onderzoek, stellen we deze graag in samenspraak met jou samen.

Functie-eisen

MBO/HBO facility management/ Vastgoed/ MER/ Commerciële Economie

Je bent proactief

Je bent zelfstandig

Je bent creatief

Je bent klantgericht

Rijbewijs is zeer wenselijk

Wat heeft Camelot te bieden

Uitdagende stage in een dynamische, snel groeiende internationale organisatie

Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
- Einde vastgoed vacature -