Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Tijdens je studie wil je zoveel mogelijk kennis opdoen. Je stage maakt daar een groot deel van uit. Doe jij het liefst relevante werkervaring op in een leuke werkomgeving waar je veel kunt leren? Juist! Bij ons kun je doen waar je goed in bent en ook nog eens veel nieuwe dingen leren. We werken samen aan mooie projecten en vieren het met een klein feestje. Zullen we kennismaken?

Welkom bij Capital Value
Wij vinden werken leuk. Daarom zijn wij al jaren marktleider op de woningbeleggingsmarkt. Wij werken hard, maar er moet ook gelachen worden en er is zeker tijd voor ontspanning. Onze cultuur is informeel. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt in ons team, je persoonlijk kunt ontwikkelen maar ook dat je meedenkt over hoe het nog beter kan. Kun jij je staande houden in een hectische maar ook groeiende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die affiniteit heeft met de woning(beleggings)markt. Je ondersteunt onze ervaren vastgoedadviseurs bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. Je werkzaamheden omvatten onder meer:

  • Verzamelen en structureren van informatie over te verkopen complexen
  • Bezichtigen van projectlocaties
  • Commerciële ondersteuning bij acquisitie van nieuwe opdrachten
  • En meer...wij bieden je veel ruimte voor eigen ideeën!


Ben jij onze ideale kandidaat?
Je bent bezig met een universitaire of hbo-opleiding, bij voorkeur vastgoedkunde, planologie of sociale geografie, economie of bedrijfskunde. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, werkt accuraat en bent goed met cijfers.

Het zit hem in de extras
Wij bieden je een uitdagende functie in een snelgroeiende organisatie. Door bij ons stage te lopen krijg je de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij dé specialist in woningbeleggingen in Nederland.

Daarnaast hebben wij de extras ook goed geregeld. Goede koffie, een lekkere en gezonde lunch en toffe feestjes om onze successen te vieren. En wellicht maak je na je stage wel kans om te worden geselecteerd voor de Capital Value Academy, speciaal in het leven geroepen om young professionals de mogelijkheid te bieden zichzelf te ontwikkelen en door te groeien.

Hebben wij je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Judith Voskamp. Of stuur je CV met motivatie naar werken@capitalvalue.nl.

- Einde vastgoed vacature -