Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Junior Consultant aan- en verhuur (fullltime)Ben jij die young professional die graag transactie ervaring wil opdoen binnen het commercieel vastgoed? Dan biedt ons kantoor in Rotterdam je de perfecte plek.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Consultant voor ons aan- en verhuur team in Rotterdam. In deze functie behartig je de belangen van onze opdrachtgevers op het gebied van onroerend goed transacties, waarbij het komen tot de best mogelijke oplossing op basis van een kwalitatief hoogwaardig advies centraal staat. Je signaleert wanneer additionele diensten van CBRE benodigd zijn en je zorgt ervoor dat de juiste collega’s bij de klant worden geïntroduceerd. Je bent verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen van de aanhuurportefeuille, helpt mee bij aanhuur transacties en adviseert de opdrachtgever. Het betekent dat ook het ondernemersbloed moet stromen.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Consultant eruit:
Als je net in de auto zit belt één van je opdrachtgevers. Je praat even gezellig bij en neemt daarna de afspraak door die later op de dag op de agenda staat. Hij vraagt zich bij zijn deal af of we voet bij stuk moeten houden of toch die extra incentive moeten bieden. Je adviseert hem hierin, inmiddels ken je hem en de prospect al goed. Bij aankomst op kantoor praat je bij met je collega en neemt de dag door voordat hij naar zijn eerste afspraak gaat. De koffie is weer heerlijk terwijl je de dagelijkse vastgoednieuwsbrieven doorneemt. Op de Young professional borrel gisterenavond vertelde een collega uit Amsterdam over een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd is in Rotterdamse kantoorruimte. Je besluit ze vandaag te bellen om eens navraag te doen. En jawel, je telefoontje komt precies op het juiste moment. Volgende week zit je met deze potentiele klant aan tafel. Ondertussen wijst de Team Assistent op haar horloge: je hebt over een half uur een bezichtiging en moet nu echt gaan om goed voor te bereiden. Na de bezichtiging ga je direct door naar de onderhandelingsafspraak in Rotterdam waar je vanochtend al contact over had. Het was even zweten maar de onderhandeling verloopt goed. Prettig om goed voorbereid aan tafel te zitten!

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde (bij voorkeur vastgoed-gerelateerde) opleiding op hbo/wo niveau;
  • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring in een commerciële of vastgoedbranche in een commerciële functie;
  • Je bent een echte teamplayer, initiatiefrijk en hebt goede commerciële inzichten;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
  • Je bent gedreven, eerlijk, reëel en resultaatgericht;
  • Je staat met beide benen op de grond;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professionals maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wie wordt je team?

Binnen het team Rotterdam maak je deel uit van een enthousiaste groep mensen bestaande uit een kernteam van 6 consultants, een stagiaire en 2 team assistants. Daarnaast heb je ook veel contact met specialisten en consultants vanuit de andere kantoren die projectmatig werken in de regio. De omgeving waarin je werkt is professioneel en dynamisch, evenals je collega’s. Wij waarderen ondernemerschap, verantwoordelijkheid en samenwerking.

De afdeling Advisory & Transaction Services Office bestaat thans uit circa 46 personen verdeeld over zes vestigingen (Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Rotterdam). In (kleine) teams werken wij samen om verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes in een bepaalde regio zo optimaal mogelijk te begeleiden. De teams bestaan uit zowel een Junior als Senior Consultants, Associatie Directors, een Director en worden ondersteund door één of meerdere Team Assistants.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Vanaf het voorjaar van 2019 krijgt CBRE een nieuwe vestiging in de schinkelbuurt te Amsterdam, wat tevens ons nieuwe hoofdkantoor wordt, genaamd The CORE. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in en we werken intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.
Nog vragen? Onze Recruiter Elise van der kallen beantwoordt ze graag via elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Locatie

Rotterdam

Contactpersoon

E van der Kallen
- Einde vastgoed vacature -