Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

(Senior) Consultant aan- en verhuur (Fulltime)Ben jij die energieke professional met transactie ervaring binnen het commercieel vastgoed? Wil jij je verder ontwikkelen? Dan biedt ons kantoor in Rotterdam je de perfecte plek.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een ondernemend persoon die het een uitdaging vindt om samen met een multidisciplinair team van collega’s onze activiteiten in Rotterdam verder uit te bouwen. Ons kantoor in Rotterdam bestaat inmiddels bijna 10 jaar. In relatief korte tijd zijn wij er met ons team in geslaagd een leidende positie in de markt op te bouwen. Nu is het tijd voor de volgende stap en zoeken wij naar nog meer slagkracht in deze regio middels invulling van deze vacature. Dit biedt je de mogelijkheid om onderdeel te worden van een jong, professioneel en zeer gedreven team om dit relatief nieuwe kantoor nog succesvoller te maken.

In de rol van Consultant ben je de commerciële spil in je werkgebied om onze cliënten en relaties te bedienen met het brede pallet van CBRE diensten en services. Je initieert en onderhoudt contacten met investeerders en gebruikers van vastgoed in je werkgebied. Hierbij heb je een brede commerciële scope gericht op een optimale ondersteuning van onze cliënten door het aanbieden van de totale CBRE dienstverlening. Als onderdeel van je rol houd je jezelf primair bezig met de begeleiding van cliënten bij de aan-/verhuur en aan-/verkoop van commercieel vastgoed. Als gevolg van onze integrale visie op onze advisering zal je hierbij intensief samenwerken met diverse collega’s van verschillende CBRE disciplines en achtergronden. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE namelijk stevig verankerd. In dit kader werk je veelvuldig in steeds wisselende en optimaal samengestelde zelfsturende projectteams.

Jouw taken bestaan onder meer uit het schrijven van strategische adviesrapportages, het voorbereiden en begeleiden van objectbezichtigingen, en het voorbereiden en voeren van (her-)onderhandelingen. Tevens houd je je bezig met het voorbereiden en geven van presentaties en de initiatie en uitvoering van acquisitietrajecten. Naast deze taken zal je tevens een rol vervullen in de steeds verdere ontwikkeling en optimalisering van onze producten en diensten en denk je actief mee over nieuwe mogelijkheden, initiatieven en kansen.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma (bij voorkeur in een vastgoed-gerelateerde richting);
  • Je hebt ongeveer 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt kennis van de lokale vastgoedmarkt;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt ook de nodige teamgeest;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt jezelf prima presenteren;
  • Je hebt uitstekende acquisitievaardigheden;
  • Je bent ondernemend, toont initiatief en je hebt een goed commercieel inzicht;
  • Je bent vasthoudend, gedreven en resultaatgericht;
  • Je bent gewend om accuraat te werken, maar ook onder tijdsdruk en hebt een uitstekend kwaliteitsbesef;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wie wordt je team?

Binnen het team Rotterdam maak je deel uit van een enthousiaste groep mensen bestaande uit een kernteam van 6 consultants, een stagiaire en 2 team assistants. Daarnaast zul je ook veel contact hebben met specialisten en consultants vanuit de andere kantoren die projectmatig werken in de regio. De omgeving waarin je werkt is professioneel en dynamisch, evenals je collega’s. Wij waarderen ondernemerschap, verantwoordelijkheid en samenwerking.

De afdeling Advisory & Transaction Services Office bestaat thans uit circa 46 personen verdeeld over zes vestigingen (Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Zwolle en Rotterdam). In (kleine) teams werken wij samen om verhuur van kantoor- en bedrijfsruimtes in een bepaalde regio zo optimaal mogelijk te begeleiden. De teams bestaan uit zowel een Junior als Senior Consultants, Associatie Directors, een Director en worden ondersteund door één of meerdere Team Assistants.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Vanaf het voorjaar van 2019 krijgt CBRE een nieuwe vestiging in de schinkelbuurt te Amsterdam, wat tevens ons nieuwe hoofdkantoor wordt, genaamd The CORE. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in en we werken intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.
Nog vragen? Onze Recruiter Maaike Schelling beantwoordt ze graag via recruitment@werkenbijcbre.nl

Locatie

Rotterdam

Contactpersoon

E van der Kallen
- Einde vastgoed vacature -