Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Stage Retail Aan- en Verhuur

Wil jij alles leren over aan- en verhuur transacties van commercieel retail vastgoed? Kom dan stagelopen in ons Retail team!

Wat ga je tijdens je stage doen?

Als (afstudeer)stagiair(e) in ons Retail team ga je voor minimaal 4 maanden het team ondersteunen op het gebied van aan- en verhuur transacties. Het is daarnaast mogelijk om een afstudeeronderzoek uit te voeren, je wordt dan begeleid door een consultant met meerdere jaren ervaring in de vastgoedmarkt.

Je ondersteunt in beginsel de consultant die verantwoordelijk is voor de huurprijs herzieningen. Je ondersteunt haar bij het opzetten, bijhouden en structureren van de database, het opvragen van huurprijsgegevens en de verwerking hiervan in het systeem. Daarnaast zal je als de tijd het toelaat de rest van het team ondersteunen bij bijvoorbeeld het verzorgen van correspondentie, het opmaken van huurcontracten en projectinformatie en het updaten van de diverse databases. In deze functie zal je tevens geregeld contact hebben met nationale en internationale opdrachtgevers, waaronder bekende grote retailers.

Als stagiair(e) ben je dus volledig onderdeel van het team en wordt er geprobeerd jou zoveel mogelijk te leren over commercieel Retail vastgoed!

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in de eindfase van je opleiding op hbo/wo niveau;
  • Je hebt affiniteit met vastgoed;
  • Je bent leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.

Wat hebben we jou te bieden?

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wie wordt je team?

De business unit Retail bestaat thans uit 11 personen. In kleine specialistische teams werken wij samen aan de aan- en verhuur van winkelpanden in zowel bestaande bouw alsmede nieuwbouwprojecten. Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland; de A1 winkelstraten in steden met meer dan 25.000 inwoners. De teams bestaan uit zowel Junior, Medior als Senior Consultants, en worden ondersteund door twee Assistants. Tevens maakt het team graag gebruik van het internationale netwerk van CBRE om zo nieuwe spelers te introduceren op Nederlandse markt.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Fleur.Jeukens@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Fleur Jeukens

- Einde vastgoed vacature -