Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Stage Workplace StrategiesBen jij die gedreven student die alle ins en outs wil leren op het gebied van huisvestingsadvies? Dan biedt ons Workplace Strategies team je de perfecte leerschool.

Wat ga je doen?

Voor ons Workplace Strategies team zijn wij op zoek naar een bevlogen Stagiair(e), die voor een periode van minimaal vier maanden vanaf februari praktijkervaring wil opdoen.

Lijkt het jou leuk om binnen de business unit Workplace Strategies mee te lopen en kennis te maken met de diverse werkzaamheden op het gebied van huisvestingsadvies (o.a. kantoorconcepten) voor eindgebruikers? Dan biedt deze stage je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Als Stagiaire bied je ondersteuning aan de (senior) consultants die zich bezighouden met de vertaling van organisatiedoelstellingen, bedrijfs- en werkprocessen in concrete vastgoedbehoeften. Zij weten als geen ander welke voordelen een goed passende werkomgeving heeft voor een organisatie, en wat het inhoudt om dit bij een organisatie te implementeren.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
- ondersteuning bieden bij het opstellen van Programma’s van Eisen;
- ontwikkelen van kantoorconcepten;
- het doen van haalbaarheidsonderzoeken;
- het uitvoeren van Quick Scans van gebouwen.

Concreet betekent dit voor jou onder andere het uitwerken van interviews, het voorbereiden van presentaties, ondersteunen bij het uitvoeren van analyses en het opzetten van activiteitenmetingen.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent student aan een opleiding op HBO of WO niveau (bv. bouwkunde, facilitair of design);
  • Je hebt sterke interesse in de diverse aspecten van het beheer van commercieel vastgoed;
  • Je hebt kennis van softwareprogramma’s binnen MS Office;
- Je kunt werken met AutoCad, PhotoShop en Illustrator;
- Je hebt een proactieve houding en bent leergierig ingesteld;
- Je werkt accuraat, ook onder tijdsdruk, en je hebt een uitstekend kwaliteitsbesef;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?

Als stagiaire bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wie wordt je team?

Binnen het Workplace Strategies team bieden we jou een functie in een jong, gedreven team en een dynamische werkomgeving. Wij leveren passende werkplekconcepten en inspirerende interieurontwerpen. Het team bestaat uit ca. 12 nieuwsgierige professionals met ieder een eigen expertise op het gebied van huisvesting. Verdere informatie en de projecten vind je op www.designbycbre.nl.

Het Workplace Strategies team maakt onderdeel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Concreet betekent dit van integraal huisvesting- en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Binnen deze business line werken ruim 100 gedreven teamleden.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.
Nog vragen? Onze Recruiter Hilde Willemsen beantwoordt ze graag via mail of telefonisch (020) 626 26 91.

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Willemsen
- Einde vastgoed vacature -