Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

(Standplaats: Goes, Zeeland)

Ben jij proactief, zelfstandig en houd je van uitdagingen? Wil je werken voor een ijzersterk merk binnen een internationale organisatie? Dan hebben we een interessante en leerzame stageplek voor jou bij ons Center Parcs Vastgoed team, werkzaam vanuit ons kantoor in Goes.

Wat ga je doen?

Inspelend op de voortdurend veranderende Vastgoed markt, verandert ook de wijze waarop Pierre & Vacances Center Parcs (PVCP) haar vastgoed financiert. Waar in het verleden de projecten (voor aanvang) bij grote investeerders werden ondergebracht, wordt sinds enkele jaren ook gekeken naar particuliere investeerders.

Om op juiste wijze invulling te geven aan de visie van PVCP is in januari 2016 een eigen verkooporganisatie voor België, Nederland en Duitsland (BNG) opgezet. Deze organisatie, met kantoor in Goes, is verantwoordelijk voor de uitwerking van de ontwikkelplannen (veelal renovatie), de verkoopvoorbereidingen, marketing en de daadwerkelijke verkoop, zowel aan particuliere als investeerders. Het onderdeel Development & Contracting is in een vroeg stadium betrokken bij de totstandkoming van de ontwikkelplannen. Vanuit het marktperspectief wordt meegekeken en meegestuurd bij de vormgeving en invulling van de plannen voor België, Nederland en Duitsland. Daarnaast worden de plannen vanuit deze afdeling uitgewerkt tot verkoopbare plannen. Als stagiair(e) zal je vooral ondersteunend zijn t.a.v. de dagelijkse bezigheden op de afdeling Development & Contracting. Je gaat je hierbij onder andere bezighouden met:

Je bezoekt verschillende (park)locaties;

Je beoordeelt en levert input bij projecten en het bedenken van ideeën;

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en verzorgen van contracten;

Je bent mede aanspreekpunt voor kopers en investeerders;

In samenwerking met de manager Development & Contracting optimaliseer je voorbereidingsprocessen en onderneemt hierin om de verschillen vast te stellen tussen de verschillende parken.

Functievereisten

Wij vragen

Je volgt een HBO/WO opleiding in de richting van Vastgoed/ Real-Estate, (Bouw-) Technische Bedrijfskunde, Management & Innovatie of gerelateerd;

Je hebt kennis van MS Office (bijzondere kennis Excel is een pre);

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Je bent in bezit van een rijbewijs;

Affiniteit met project-/procesmanagement / projectplanning.

Verder ben je creatief, servicegericht en communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je werkt zorgvuldig en accuraat en bent nieuwsgierig van aard.

Wij bieden

Een stage bij één van de leukste vakantieparken in Europa;

Mogelijkheden tot zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling en het krijgen van meer verantwoordelijkheden;

Een ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan;

Een ruime stagevergoeding en leuke kortingsacties om het gevoel te ervaren dat onze gasten ook hebben;

Mogelijkheden tot het uitvoeren van (school)opdrachten.

Hoe leuk is het om te zeggen dat je stage loopt bij Center Parcs? Het staat niet alleen goed op je CV, maar ook zal iedereen nieuwsgierig zijn naar jouw ervaringen en verhalen! Elke dag krijg je het gevoel dat je op vakantie bent en daar krijg je nog stagevergoeding voor ook!

Het sollicitatieproces

Heb je interesse? Dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet! Als we je sollicitatie binnen hebben, proberen we zo snel mogelijk bij je terug te komen met positief nieuws!

Opleiding: HBO / WO Vastgoed/ Real-Estate, (Bouw-) Technische Bedrijfskunde, Management & Innovatie of gerelateerd

Start datum: Vanaf februari 2018

Duur stage: Minimaal 20 weken, 3,5 à 4 dagen per week.

Soort stage: Meewerkstage

Voor meer informatie kun je contact opnement met Petra Stok, Talent Development & Recruitment Officer BNG, via werkenbijcenterparcs@groupepvcp.com of 31 (0) 10 49 89 830.

Reizen

Merk

Aantal contracturen
- Einde vastgoed vacature -