Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Cityden Apartments verhuurt en exploiteert full service ‘short stay’ appartementen op A-locaties. Short stay is het structureel aanbieden van zelfstandige appartementen voor een dag tot en met maximaal 6 maanden. Full service betreft verhuur van volledig gemeubileerde/ gestoffeerde zelfstandige woningen die worden schoongemaakt en daarnaast van alle gemakken zijn voorzien zoals draadloos internet, tv/dvd, bedlinnen, keuken- en badkamer inventaris, etc.

Cityden beschikt over 55 appartementen in Amsterdam en heeft sinds kort een nieuwe locatie geopend met 81 appartementen genaamd Cityden UP in Amstelveen!

Stagiair(e) Operationeel Manager/ Stagiair(e) Strategisch Management
Als Stagiair(e) Operationeel Manager krijg jij de mogelijkheid uit te blinken in de Hospitality, Toerisme, Social Media en Vastgoed branche. Ben je gedreven? Beschik je over de just-do-it mentaliteit? Heb je een gezonde dosis humor? Wil je meedenken/groeien in een jonge organisatie voor serviced apartments in Amsterdam? Dan is een stage bij Cityden echt iets voor jou!

Functie Operationeel Manager
Jij bent hét uithangbord van Cityden Apartments Amsterdam! Als Assistent Operationeel Manager sta je namelijk direct in contact met bestaande als potentiële gasten. Jouw passie voor Hospitality straal je op een professionele manier uit. Daarnaast help je gasten met allerlei vraagstukken. In deze uitdagende werkomgeving ben je op meerdere schijven binnen de organisatie actief, speel je een belangrijke rol in het klantproces van Cityden en zal je worden betrokken in de gehele organisatie. De startdatum kan in overleg worden bepaald.

Functie Financial Management
Voor deze functie zoeken wij iemand die zich wil verdiepen in de financiële wereld. Als Stagiair(e) Financial Management krijg jij de mogelijkheid om uit te blinken op het gebied van de financiële administratie, de financiële controle, bedrijfsanalyses, proces verbeteringen en de professionalisering van ons bedrijf. Je komt met veel gebieden in aanraking, zoals de vastgoed branche, het bankwezen, toerisme en de hospitality. Samen met de financial manager zorg je voor de professionalisering van de back office van Cityden en is jou input en kennis meer dan welkom!

Functie Strategisch Management
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een enthousiaste student die van aanpakken houdt. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het werven van nieuwe klanten, waarbij je veel samenwerkt met de strategisch manager. Je structureert aanvragen en verzorgt de correspondentie hiervan. Daarnaast moet er zorg gedragen worden voor het up-to-date houden van verschillende boekingskanalen, databases en biedt je ondersteuning aan het administratieve proces. Wij zoeken iemand die het een uitdaging vindt om binnen een snelle en dynamische werkomgeving hard te werken en energie haalt uit het contact met mensen.

Wij bieden

  • Vergoeding: €350,-
  • Een aantrekkelijke bonusregeling voor avond/weekend werk (operationeel)
  • Een werkplek waarbij je binnen alle schijven in de organisatie betrokken wordt.
  • Mogelijkheid om directie te ondersteunen met het professionaliseren van een jonge onderneming.
  • Eventuele doorgroeimogelijkheden na een succesvolle stage, vele zijn je voor gegaan!
  • Een goede werksfeer in een jong, informeel en groeiend team.
  • Een fantastische werkplek aan de Keizersgracht.
  • Een bedrijfsscooter (operationeel)
  • De inmiddels beruchte, vrijdag middag borrels.
- Einde vastgoed vacature -