Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Jouw functie als junior manager bij Deloitte
Als junior manager binnen Deloitte Audit Middelburg, onze omvangrijke controlepraktijk, kijk je achter de schermen bij diverse klanten. Je bent mede verantwoordelijk voor de planning en voortgang van controles. Je geeft adviezen over de administratieve organisatie/interne controle. Je voert zelfstandig onderdelen van de controle uit, reviewt de werkzaamheden van assistenten en begeleidt hen bij de klant. Je bevindingen rapporteer je aan jouw manager. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor klanten, krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Zo krijg je een eigen counselor die je helpt met je carrièreplanning en alle gelegenheid om je vaktechnisch te blijven verbeteren.
Jouw rol en verantwoordelijkheden
Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring binnen de accountancy branche;

Je bent in de laatste fase van de RA opleiding, of hebt deze inmiddels (theoretisch) afgerond;

Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;

Je barst van de ambitie om de op te bereiken;

Je vindt het leuk klantrelaties op te bouwen en te onderhouden;

Je hebt aantoonbare erkervaring;

Je werkt goed in teamverband;

En daarnaast ben je enthousiast en vind je het leuk om mee te groeien met deze praktijk!
Jouw werkveld
Binnen onze controlepraktijk (RA) in Middelburg werk je voor verschillende type klanten.

Onze Nationale Markt praktijk in Middelburg bestaat uit 1 team met als klantenpakket de Mid Market en de Public Sector. Een unieke kans dus om beide werelden te ervaren.

De Mid Market werkt voor controleplichtige MKB bedrijven en grote spelers op nationaal niveau met een omzet variërend van 10 miljoen tot 2 miljard . Binnen het klantenpakket van de Mid Market praktijk Middelburg vind je veelal familiebedrijven, waarbij zowel de onderneming als de ondernemer centraal staat. Onze klanten zijn werkzaam binnen diverse branches waaronder Telecom, Media en Technology, Industrie, Transport, Logistiek, Bouw en Vastgoed.

Binnen de Public Sector werk je voor middelgrote en grote klanten in de publieke sector. Hier maak je het verschil bij non-profit organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, woningcorporaties , gemeenten en musea. Je houdt je bezig met issues als privatisering en subsidiëring en bent een belangrijke schakel voor bijvoorbeeld het College van Burgemeester & Wethouders.

Je collegas binnen het Public Sector team zijn pioniers op het gebied van publicaties binnen een sector waar ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Niet alleen is je werk maatschappelijk relevant maar zie je vaak ook direct de maatschappelijke impact van je bijdrage.
Wat Deloitte jou biedt
Met ruim 5.000 medewerkers en kantoren door heel Nederland is Deloitte één van de grootste organisaties op het gebied van Consultancy, Accountancy, Tax en Financial Advisory Services. Onze accountants zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collegas werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. Deloitte biedt je een inspirerende werkomgeving met een open bedrijfscultuur en veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Uiteraard met flexibele arbeidsvoorwaarden die je kunt aanpassen naar jouw ambitie en behoeften, zoals een leaseregeling, een laptop, een iPhone, winstdeling en een uitstekende pensioenregeling. Talent ontwikkelt zich bij ons snel. Ook voor stagiaires bestaat er de mogelijkheid om verder door te groeien binnen onze organisaties. Natuurlijk helpen we je daarbij. Met een uitgebalanceerd learningprogramma , een competentiemodel op maat en continue feedback bieden wij jou de middelen om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie. Gedurende het jaar bespreken we jouw wensen op het gebied van je carrière en je work-life balance. Je ontmoet daarnaast regelmatig je collega’s tijdens informele activiteiten , zowel op kantoor als daarbuiten.
- Einde vastgoed vacature -