Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij (aankomend) masterstudent Accountancy , Accounting, Auditing & Control, Accountancy & Financial management of Finance en op zoek naar een uitdagende betaalde scriptie stage!? Kom dan bij onze Audit afdeling jouw scriptie schrijven!

Dit ga je doen: Jouw scriptie schrijven onder professionele begeleiding & ervaring op doen bij toonaangevende opdrachtgevers.

Tijdens jouw scriptiestage bij Deloitte krijg je intensieve ondersteuning van je scriptiebegeleider , bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze database en ons interne vaktechnisch bureau . Tijdens je scriptiestage heb je de mogelijkheid om als lid van het Audit team mee te gaan naar onze klanten en onderdelen van een controle uit te voeren of te helpen bij het beoordelen van de administratieve organisatie . Jaarlijks verzorgen we ook een aantal evenementen voor onze stagiairs, zodat je een goede indruk krijgt van onze cultuur en sfeer.
Dit ben jij!

Om als scriptant bij ons aan de slag te gaan:
Ben jij toe aan het schrijven van je masterscriptie voor je master Accountancy, Accounting, Auditing & Control, Accounting & Financial Management, Business Administration, Finance of een aanverwante (bedrijfs-)economische studie;

Heb jij een passie voor bedrijfsprocessen en een motivatie om in de audit aan de slag te gaan;

Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, die je goed kunt gebruiken bij de klant en in het team;

Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels;

Voel je je thuis binnen de afdelingscultuur die gekenmerkt wordt door een open, informele en directe wijze van communiceren binnen het team;

Beschik je over een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen;

Ben je beschikbaar voor een masterscriptie per september 2018 of februari 2019

Je bent beschikbaar in Rotterdam, Den Haag, Breda of Middelburg en maakt in je motivatiebrief kenbaar naar welke locatie je voorkeur uitgaat.

Na een geslaagde scriptie stage periode praten wij graag verder over de mogelijkheden om bij ons te starten als accountant.
Jouw werkveld
Onze audit praktijk kent verschillende services lines, waarbinnen je als starter een kijkje kunt nemen;

De afdeling Core Audit staat bekend als onze Internationale Praktijk . Hier werk je vooral voor beursgenoteerde multinationals. Dat kunnen zowel Nederlandse ondernemingen zijn als buitenlandse bedrijven met een Nederlandse vestiging. Je verdiept je bijvoorbeeld in de administratieve organisatie, interne controle, corporate governance en het risicomanagement binnen een onderneming. Je verzorgt de controle van jaarrekeningen en overige financiële verantwoordingen. Je doet onderzoek naar de getrouwheid van de jaarrekening.

De afdeling Mid Market werkt voor middelgrote en grote klanten in de MKB sector. Dit zijn veelal familiebedrijven, waarbij zowel de onderneming als de ondernemer centraal staan. Je kunt hierbij denken aan klanten uit diverse branches waaronder Telecom, Media en Technology, Industrie, Transport, Logistiek, Bouw en Vastgoed. Een onderdeel van deze afdeling is de Public Sector . Hier maak je het verschil bij non-profit organisaties zoals ministeries, ziekenhuizen, woningcorporaties , gemeenten en musea. Je houdt je bezig met issues als privatisering en subsidiëring en bent een belangrijke schakel voor bijvoorbeeld het College van Burgemeester & Wethouders.

Werken binnen onze audit afdeling betekent werken in een team met jonge ambitieuze en enthousiaste collegas. De sfeer binnen audit kenmerkt zich als informeel en toegankelijk. Zo gaan we bijvoorbeeld borrelen, gaan we skien, naar het oktoberfest, zijn er diners met je eigen jaarlaag en met verschillende teams.
Werken bij Deloitte Nederland
Met kantoren in heel Nederland en ruim 5500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Audit, Risk Advisory, Tax&Legal, Consulting en Financial Advisory. Onze collegas zijn marktleider in diverse segmenten van de markt. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collegas werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een Iphone en een goede pensioenregeling. Bij ons heb je de kans om snel door te groeien, en je te ontwikkelen op veel verschillende vlakken. We zullen je hierbij helpen waar we kunnen met een uitgebalanceerd learning programma, een competentiemodel op maat en continue feedback.
- Einde vastgoed vacature -