Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Je leert hoe het werkt
Veiligheid bij Dura Vermeer betekent iedereen, elke dag, veilig en gezond van en naar huis. We creëren een duurzame veiligheidscultuur en werken continu aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers én die van onze partners. Wij geloven erin dat alle incidenten voorkomen kunnen worden. En jij kan ons daarbij helpen. Als afstudeer stagiair ga jij een onderzoek doen naar het gedrag van onze medewerkers op het gebied van veiligheid op de bouwplaats.
Wil jij meer weten over veiligheid bij Dura Vermeer? Bekijk www.duravermeer.nl/over-ons/veiligheid

Samen naar de top 3
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar en plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... laat maar zien wat je kan!

Welkom in het team
Je gaat afstuderen bij de afdeling Kwaliteit Arbeidsomstandigheden en Milieu, oftewel KAM. Ons divisie kantoor van Dura Vermeer Bouw & Vastgoed in Houten is voor jou de ideale plek om aan de slag te gaan. Hier zit je namelijk met verschillende disciplines in een kantoor. Ook ga je mee met onze KAM manager naar bouwplaatsen in het land voor veiligheidsinspecties.

Wat breng je mee?
Een veilige werkomgeving en het leveren van kwaliteit zijn voor jou heel belangrijk. Daarnaast heb jij grote interesse in gedragsonderzoek en gedragsverandering. Het gaat om een afstudeerstage, het exacte onderwerp bepaal je samen met de KAM Manager.
  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting van Integrale Veiligheidskunde, Toegepaste Psychologie of een soortgelijke opleiding.
  • Je bent beschikbaar vanaf september 2019.
We hebben je veel te bieden
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin in een goede carrièremove?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren.
Meer informatie? Bel of mail recruiter Marijke Valstar, via m.valstar@duravermeer.nl of via 06-43843761.
- Einde vastgoed vacature -