Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Je leert hoe het werkt
Als stagiair(e) op het Financial Shared Service Center zal je in een korte periode kennis maken met alle facetten van een financieel administratief medewerker. Jij draait met de collega’s mee en je wordt goed begeleid. Als stagiair(e) zorg jij ervoor dat de financiële administratie up-to-date is. Je verwerkt de gegevens zowel voor crediteuren-, als debiteurenadministratie correct en tijdig. Je draagt bij aan het tijdig betalen van facturen van leveranciers en het innen van openstaande vorderingen van klanten.

Samen naar de top 3
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar en plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. We zijn klaar voor de next step. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team
Je gaat stage lopen op ons kantoor in Houten. Het Financial Shared Service Center bij de divisie Bouw en Vastgoed bestaat uit 10 gemotiveerde medewerkers en een teamleider. De sfeer is collegiaal en iedereen is behulpzaam en kan elkaars werk overnemen. Daarnaast heb je nog ongeveer 40 andere collega’s op het kantoor Houten, waaronder directeuren, recruiters, communicatieadviseurs, marktonderzoekers en juristen. Binnen heel Dura Vermeer werken ruim 2600 medewerkers.

Wat breng je mee?
Zonder twijfel ben je financieel onderlegd. De theorie heb je wel op school geleerd, maar deze kans om het in de praktijk toe te passen pak je met twee handen aan.
  • Je bent bezig met een aansluitende mbo opleiding niveau 3 of 4 (bijvoorbeeld bedrijfsadministrateur, financieel administratief medewerker, administratie medewerker).
  • Je bent op zoek naar een stage per september 2019.
We hebben je veel te bieden
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin in een leuke stage?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren.
Meer informatie? Mail recruiter Marijke Valstar via m.valstar@duravermeer.nl
- Einde vastgoed vacature -