Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we Design en Build opgave kunnen realiseren, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) Appartementencomplex Hilversum

Hilversum

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Utrecht
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Je leert hoe het werkt
Voor woningcorporatie de Alliantie zijn we volop in voorbereiding om een Design en Build opgave te realiseren voor 118 appartementen in Hilversum. We zijn dus verantwoordelijk voor zowel het ontwerp als het ontwikkel- en bouwproces. Dit project vraagt om een snelle ontwikkel- en bouwtijd, en dus ook om een nauwgezette planning. Jij gaat als stagiair(e) allerlei ondersteunende werkzaamheden doen, en kunt dus overal even van proeven.

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team
Vanuit ons regiokantoor in Hengelo kom je te werken op projecten in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland of Utrecht. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en betere ideeën! En die ideeën willen we laten groeien. Ook van jou verwachten we dat je een bijdrage levert.

Daarom kiezen we voor jou!
Vanzelfsprekend ben jij goed in plannen en organiseren, maar jij schakelt ook makkelijk naar ad-hoc werkzaamheden. Tijdsdruk en deadlines zijn voor jou geen reden tot paniek. Goed en helder communiceren is een onmisbare factor, net als leergierigheid.

Je volgt een hbo-opleiding.
Je bent per februari 2018 fulltime beschikbaar. Prima stagevergoeding en extras
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een WhatsApp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Dura Vermeer Bouw Hengelo timmert flink aan de weg. We realiseren wijken, kantoren, bioscopen, theaters en nog veel meer mooie projecten. Daarbij verrassen we klanten met nieuwe manieren van denken en doen. Tegelijkertijd zijn we extreem voorspelbaar. Maar genoeg over ons. Dat we innovatie combineren met betrouwbaarheid en voorspelbaarheid, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -