Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we nauwkeurig te werk gaan, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) Calculatie

Den Bosch

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Noord-Brabant
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Zuid BV

Je leert hoe het werkt
Voor we beginnen met het realiseren van onze projecten, zijn er al flink wat uren gemaakt. Zo ook op de afdeling calculatie. Dit klinkt als een heel stoffige afdeling, maar niets is minder waar. Je loopt als stagiair(e) mee in het voortraject van prijsvorming en maakbaarheid van de projecten wordt bepaald. Vrijwel alle facetten qua bouwtechniek per ontwikkelfase komen hier aan bod. Zo houden we ons bezig met financieel stuurbare elementen, implementeren van bouwplannen en allerlei andere processen voordat we gaan bouwen. Eindelijk zorgt de calculatie ervoor dat een project gebouwd kan worden!

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team
We werken in een hecht team en weten wat we aan elkaar hebben. Op onze nieuwe kantoor in Den Bosch is ook aan alles gedacht, van lichte en ruimte werkplekken tot een uitgebreide kantine. We streven ernaar om het meest innovatieve bedrijf te zijn, niet alleen in onze output maar zeker ook op onze interne processen.

Daarom kiezen we voor jou!
Jouw echte kracht zit in het werken met cijfers en ben je snel in het doorgronden van gegevens en verbanden leggen. Tijdsdruk en deadlines zijn voor jou geen reden tot paniek. Goed en helder communiceren is een onmisbare factor, net als leergierigheid.

Je volgt een hbo-opleiding.
Je hebt een passie voor de bouw. Prima stagevergoeding en extras
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een Whatsapp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28.

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Zuid BV

Wij bouwen in Zuid Nederland woningen, scholen, kantoren en veel andere gebouwen. We pakken niet alles op, een goede mooie uitdaging staat voorop. We streven er naar om altijd de nieuwste ontwikkelingen in de praktijk te brengen. Dat wij pragmatisch en proactief met onze klanten projecten tot een succes maken, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -