Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we nauwkeurig te werk gaan, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) Calculatie

Hengelo

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Drenthe Flevoland Gelderland Overijssel Utrecht
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Je leert hoe het werkt
Een project op de markt zetten gebeurt niet zomaar, daar zijn een groot aantal berekeningen op los gelaten. Samen met je collegas op de afdeling calculatie hou jij je bezig met het bepalen van de prijs en de maakbaarheid van onze projecten. Dit klinkt misschien als een heel stoffige afdeling, maar niets is minder waar. Vrijwel alle facetten qua bouwtechniek per ontwikkelfase komen op deze afdeling voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende financieel stuurbare elementen, het implementeren van bouwplannen en allerlei andere processen voordat we gaan bouwen. Eindelijk zorgt de calculatie ervoor dat een project gebouwd kan worden!

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team
Vanuit ons regiokantoor in Hengelo kom je te werken voor projecten in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland of Utrecht. Je werkt nauw samen met je collegas. We hebben een hechte familiecultuur waar iedereen als toegevoegde waarde wordt gezien.

Daarom kiezen we voor jou!
Vanzelfsprekend ben jij goed in plannen en organiseren, maar jij schakelt ook makkelijk naar ad-hoc werkzaamheden. Tijdsdruk en deadlines zijn voor jou geen reden tot paniek. Goed en helder communiceren is een onmisbare factor, net als leergierigheid.

Je volgt een hbo-opleiding.
Je hebt een passie voor de bouw. Prima stagevergoeding en extras
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een Whatsapp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28.

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Dura Vermeer Bouw Hengelo timmert flink aan de weg. We realiseren wijken, kantoren, bioscopen, theaters en nog veel meer mooie projecten. Daarbij verrassen we klanten met nieuwe manieren van denken en doen. Tegelijkertijd zijn we extreem voorspelbaar. Maar genoeg over ons. Dat we innovatie combineren met betrouwbaarheid en voorspelbaarheid, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -