Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we unieke projecten realiseren, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) Experience Center AFAS

Amersfoort

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Utrecht
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Je leert hoe het werkt
62.000m2, demonstratieruimtes, sportfaciliteiten, opleidingslokalen, studio’s, een restaurant. Binnentuin en een onmisbare halve glazen bol voor een compleet professioneel theatergebouw. Kort gezegd: het nieuwe AFAS Experience Center in Leusden is niet bepaald een klein project. Met onze BIM-aanpak en het geloof in digitalisering gaan wij van dit project een groot succes maken, en jij kunt al stagiair(e) op verschillende afdelingen meelopen.

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Op social media hebben we de tweede plek van bouwers met de grootste online impact al te pakken. We zijn klaar voor de next step. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Laat maar zien wat je kan!

Welkom in het team
Van Groningen tot Nijmegen. Van Almere tot Enschede. Dura Vermeer Bouw Hengelo timmert landelijk flink aan de weg. We creëren sterke wijken, bouwen we ook kantoren, bioscopen theaters en nog veel meer mooie projecten. Hoe? Typisch Twents. Trots. Twee voeten op de grond. En met groot ontzag voor deadlines.

Daarom kiezen we voor jou!
Zin om met ons op dit project aan de slag te gaan? Kan jij ons verrassen met nieuwe manieren van denken en doen? Kunnen wij op jouw bouwen en vertrouwen? Dan ben je van harte welkom. We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Je volgt een hbo-opleiding Bouwkunde.
Je bent per februari 2018 fulltime beschikbaar. Prima stagevergoeding en extras
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een WhatsApp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28.

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Dura Vermeer Bouw Hengelo timmert flink aan de weg. We realiseren wijken, kantoren, bioscopen, theaters en nog veel meer mooie projecten. Daarbij verrassen we klanten met nieuwe manieren van denken en doen. Tegelijkertijd zijn we extreem voorspelbaar. Maar genoeg over ons. Dat we innovatie combineren met betrouwbaarheid en voorspelbaarheid, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -