Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we sterk zijn in aansprekende bouwprojecten, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) met passie voor de bouw

Hengelo

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Overijssel Utrecht
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Je leert hoe het werkt
Wat wil jij in de praktijk beleven? We namelijk op zoek naar diverse stagiair(e)s met lef en ambitie die zelf de richting van zijn/haar stage wil bepalen tijdens de stageperiode. Je bent de onmisbare helpende hand bij diverse werkzaamheden en projecten met jouw voorkeur. Daarbij is er veel vrije ruimte voor je eigen creativiteit en zelfstandigheid tijdens individuele opdrachten. Uiteindelijk bepaal jij, samen met je begeleider hoe jouw stageperiode eruit komt te zien. Jouw inzet en ideeën zijn bepalend voor het succes van je stage!

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Op social media hebben we de tweede plek van bouwers met de grootste online impact al te pakken. We zijn klaar voor de next step. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Laat maar zien wat je ka

Welkom in het team
Binnen ons team hechten we veel waarde aan eigen ondernemerschap, innovatie en creativiteit. Met een constante stroom van nieuwe collega’s blijven kunnen we ook met een frisse blik onze uitdagingen blijven bekijken. Een aantal stagiair(e)s krijgt de mogelijkheid om te blijven hangen, dus wie weet zien we jou na je stage wel terug als collega!

Daarom kiezen we voor jou!
Als een stuurman sta jij aan het roer van je stage-koers. Stilzitten en afwachten zijn dan ook woorden die nog nooit gebruikt zijn om jou te beschrijven. Wat dan wel? Om te beginnen ben je niet op je mondje gevallen, en kan je zonder brutaal of respectloos te zijn toch je collega’s overtuigen van jouw mening. Daarnaast kan je jezelf goed identificeren met de Dura Vermeer drive en zet je je voor de volle 100% in voor je stage en de projecten. Tot slot is het jouw missie om werkzaamheden zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Je volgt minimaal een hbo-opleiding.
Je bent op zoek naar een fulltime stage.
Je kan in je motivatiebrief goed verwoorden waarom je stage wilt lopen bij ons. Prima stagevergoeding en extras
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een whatsapp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Dura Vermeer Bouw Hengelo timmert flink aan de weg. We realiseren wijken, kantoren, bioscopen, theaters en nog veel meer mooie projecten. Daarbij verrassen we klanten met nieuwe manieren van denken en doen. Tegelijkertijd zijn we extreem voorspelbaar. Maar genoeg over ons. Dat we innovatie combineren met betrouwbaarheid en voorspelbaarheid, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -