Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we gave utiliteitsprojecten ontwikkelen, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) uitvoering woningbouw - Zuid Nederland

Den Bosch

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Gelderland Limburg Noord-Brabant Overijssel
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Zuid BV

Je leert hoe het werkt
Eindelijk de theorie in praktijk toepassen: jij hebt er zin in en wij ook. Als stagiair(e) uitvoerder sta je heel dicht op het project, letterlijk en figuurlijk. Ondersteunend aan de (hoofd)uitvoerder hou je je bezig met veiligheid, kwaliteit, planning, logistiek, administratie en nog veel meer. Uiteindelijk geef je zelf richting aan de werkzaamheden door verantwoordelijkheid te laten zien. Uiteindelijk bepaal jij, samen met je begeleider hoe jouw stageperiode eruit komt te zien. Jouw inzet en ideeën zijn bepalend voor het succes van je stage!

We hebben plekken beschikbaar in:
  • Breda; 52 nieuwbouwappartementen met commerciële ruimte waarbij gewerkt wordt met systeem betonwanden en breedplaatvloeren.
  • Tilburg; 51 woningen op een bijzonder krappe bouwplaats.
  • Nieuwerkerk aan de IJssel; woningbouw met veel verschillende type woningen.
Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team
Dura Vermeer is al ruim 160 jaar een familiebedrijf, en dat ervaar je ook nog steeds in de keet. Samen werken we hard en samen vieren we successen.

Wat breng je mee?
Als een stuurman sta jij aan het roer van je stage-koers. Stilzitten en afwachten zijn dan ook woorden die nog nooit gebruikt zijn om jou te beschrijven. Wat dan wel? Allereerst laat je jezelf leiden door je nieuwsgierigheid en leergierigheid. Een dag niet geleerd is een dag verspilt! Daarnaast kan je jezelf goed identificeren met de Dura Vermeer drive en zet je je voor de volle 100% in voor je stage en de projecten. Tot slot wil je jezelf graag verder ontwikkelen in BIM.

Je volgt een hbo-opleiding Bouwkunde.
Je bent op zoek naar een fulltime stage.
Pluspunten: Je hebt ervaring met Revit. We hebben je veel te bieden
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een Whatsapp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28.

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Zuid BV

Wij bouwen in Zuid Nederland woningen, scholen, kantoren en veel andere gebouwen. We pakken niet alles op, een goede mooie uitdaging staat voorop. We streven er naar om altijd de nieuwste ontwikkelingen in de praktijk te brengen. Dat wij pragmatisch en proactief met onze klanten projecten tot een succes maken, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -