Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we goed zijn in woning- en utiliteitsbouw, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) Uitvoering woningbouw

Oegstgeest

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Zuid-Holland
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Zuid West BV

Je leert hoe het werkt
Op dit alles behalve alledaagse project in Oegstgeest ga jij aan de slag met kwaliteitscontroles, weekrapportages en het ondersteunen van de uitvoering. Oké, de werkzaamheden klinken toch vrij alledaags. Wat dit project interessant maakt, is dat deze luxe woningen voorzien zijn van interessante details. Wil je meer weten? Zorg dan dat je uitgenodigd wordt voor een kennismaking en stel je vragen direct!

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Op social media hebben we de tweede plek van bouwers met de grootste online impact al te pakken. We zijn klaar voor de next step. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Laat maar zien wat je kan!

Welkom in het team
We werken in een enthousiast team dat bij elke actie denkt in kwaliteit, klant en koper. Net dat stapje extra zetten, dat is waar ze ons voor hebben aangenomen en waar wij onze energie van krijgen.

Wat breng je mee?
Soort zoekt soort, en wij zoeken een enthousiaste, leergierige en zelfstandige student(e) die naadloos aansluit in ons team. Een foutje maken hoort erbij, want je bent hier om te leren. Hoe je daar mee om gaat, dat is wat jou echt een topper maakt.

Je volgt een hbo-opleiding Bouwkunde.
Je hebt een aantoonbare affiniteit met Dura Vermeer.
Je bent op zoek naar een stageplaats voor minimaal 20 weken/6 maanden. We hebben je veel te bieden
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren.Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een whatsapp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28
- Einde vastgoed vacature -