Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we complexe projecten kunnen realiseren, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) Unilever

Wageningen

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Gelderland
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Je leert hoe het werkt
Wij gaan voor Unilever op de campus van de Universiteit van Wageningen best een tof project bouwen, waarin onder meer een mini-fabriek zit, de testkeuken staan en een Experience Centre wordt ingericht. Het zogenoemde Global Foods Innovation Centre wordt een state of the art faciliteit waarbij tijdens de bouw een focus ligt op duurzaamheid en innovatie. Op dit project kan jij van de vele verschillende werkzaamheden gaan proeven. Waar ligt jouw voorkeur?

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Op social media hebben we de tweede plek van bouwers met de grootste online impact al te pakken. We zijn klaar voor de next step. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Laat maar zien wat je kan!

Welkom in het team Vanaf dag 1 hebben we als Dura Vermeer ingezet op contact met de klant, en dat is een samenwerking die we zo willen beheren. Geen ‘hij’ en ‘zij’, maar ‘wij’! Zo worden onze teams creatiever, passen oplossingen beter en wordt de planning nog strakker.

Daarom kiezen we voor jou!
Jij kunt niet wachten om met je stage te beginnen, zeker niet als het zo’n tof project is als dit. Je bent goed in het overzicht behouden en verbanden te leggen tussen verschillende werkzaamheden. Daarbij ben je representatief en communicatief naar ons toe, maar ook naar de omgeving.

Je volgt de hbo-opleiding Bouwkunde.
Je bent op zoek naar een fulltime stage. Prima stagevergoeding en extras
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een WhatsApp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28.

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Dura Vermeer Bouw Hengelo timmert flink aan de weg. We realiseren wijken, kantoren, bioscopen, theaters en nog veel meer mooie projecten. Daarbij verrassen we klanten met nieuwe manieren van denken en doen. Tegelijkertijd zijn we extreem voorspelbaar. Maar genoeg over ons. Dat we innovatie combineren met betrouwbaarheid en voorspelbaarheid, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -