Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Dat we woningen kunnen bouwen, dat weten we wel.

Als Stagiair(e) Woningbouw Almere

Almere

Zin om te starten?
Solliciteer direct
Meer informatie?

Rianne Vooges
Neem contact op met Rianne.

Of deel deze vacature

Werkgebied Flevoland
Functiegroep Stage/Afstuderen

Bedrijfsonderdeel Bouw en Vastgoed
Werkmaatschappij Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Je leert hoe het werkt De wijk Nobelhorst in Almere heeft grote ambities als het gaat om duurzaamheid; een duurzaam buurtleven, natuurlijke belevingen en de ambitie op het gebied van energie krijgen veel aandacht. En wat dit project bijzonder maakt, is dat een groot deel ontstaat door de eigen initiatieven van bewoners en ondernemers. Van zelfbouwkavels of het opzetten van ondernemingen tot inrichting en het beheer van je eigen buurt. Op deze manier en schaal is nog niet eerder gebeurt in Nederland. Jij gaat op dit project meelopen met de projectleider en krijgt daardoor de mogelijkheid om van veel verschillende aspecten te proeven.

Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Op social media hebben we de tweede plek van bouwers met de grootste online impact al te pakken. We zijn klaar voor de next step. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken... Laat maar zien wat je kan!

Welkom in het team
Samenwerken is de sleutel tot succes op dit project. Niet alleen heb je te maken met Ymere als opdrachtgever, maar ook met de vele verschillende vraagstukken van de overige betrokken partijen. Gelukkig zijn we hier als team goed op ingespeeld.

Daarom kiezen we voor jou!
Tijdens de opleiding dook jij al head-first in uitdagende projecten en draaide je nergens je hand voor om. Nu het eindelijk tijd is voor de stage, ben je ook op zoek naar een uitdagend project waar je echt de handen uit de mouwen kunt steken. Je bent klantgericht en communicatief sterk.

Je volgt een hbo-opleiding Bouwkunde.
Je hebt een passie voor unieke bouwprojecten. Prima stagevergoeding en extras
Natuurlijk, je stagevergoeding is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden? Stuur een WhatsApp bericht naar campus recruiter Rianne Vooges via 06 531 192 28.

Werkmaatschappij

Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

Dura Vermeer Bouw Hengelo timmert flink aan de weg. We realiseren wijken, kantoren, bioscopen, theaters en nog veel meer mooie projecten. Daarbij verrassen we klanten met nieuwe manieren van denken en doen. Tegelijkertijd zijn we extreem voorspelbaar. Maar genoeg over ons. Dat we innovatie combineren met betrouwbaarheid en voorspelbaarheid, dat weten we wel. Maar wat kan jij?

Bekijk werkmaatschappij
- Einde vastgoed vacature -