Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ervaren secretaresse advocatuur

Snel en accuraat .....
32 tot 40 uur per week Regio: Randstad

Werken als secretaresse binnen de advocatuur


Voor diverse opdrachtgevers zijn wij met regelmaat op zoek naar secretaressen die hun sporen hebben verdiend binnen de advocatuur. Of het nu gaat om ondersteuning op het gebied van fiscaal recht, vastgoed, banking & finance, shipping, arbeids- of familierecht - vaak kunnen wij kandidaten blij maken met een passende job. De ene keer als rechterhand van een partner of senior associate, in een ander geval voor als steun en toeverlaat van een team van advocaten en advocaat-stagiaires.

Kerntaken
De taken behelzen in zijn algemeenheid: verwerken van de binnenkomende en uitgaande post, afhandelen van het telefoonverkeer, beheren van de agenda. Uitwerken van correspondentie en juridische stukken, soms vanuit dictaat, soms op basis van voorbewerkte documenten. Notuleren van vergaderingen, maken van verslagen en opvolgen van actiepunten. Verwerken van declaraties en voorbereiden van notas. Bewaken van diverse deadlines en aktiepunten. Aanmaken en beheren van dossiers.

Succesfactoren
Afgeronde MBO-opleiding niveau 4. Ervaring als secretaresse advocatauur (binnen verschillende rechtsgebieden). Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels. Volwassen en evenwichtig. Servicegericht, klantvriendelijk en hulpvaardig. Flexibel, stressbestendig, collegiaal. Snel én accuraat.

Salarisindicatie (ft)
Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring bij indiensttreding tussen € 2400 en 2750 bruto per maand.

Ben je geïnteresseerd in en gekwalificeerd voor een rol zoals boven beschreven, dan komen wij graag met je in contact!

Bovengenoemde functie = m/v

- Einde vastgoed vacature -