Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Jij bent een Kandidaat-Notaris met minimaal 2 jaar ervaring binnen het notariaat op de sectie Familierecht en/of Vastgoed. Jouw kennis is op hoog niveau en je vindt het een uitdaging om zelfstandig te werken en zelf besprekingen te doen. Zit je midden in de beroepsopleiding of heb je deze inmiddels afgerond en wil je een carrièrestap maken? Reageer dan snel!

Over de organisatie

Je komt te werken bij een middelgroot notariskantoor met in totaal vier vestigingen. Jij komt te werken op de vestiging in Tilburg. Er heerst een laagdrempelige, specialistische cultuur waarbinnen ruim 70 professionals nauw samenwerken om cliënten te voorzien van een passende oplossing. Er is veel aandacht voor ontwikkeling binnen de organisatie. Ze lopen graag voor op de ontwikkeling van alle rechtsgebieden. Dit doen ze om de cliënt zo goed mogelijk van dienst te zijn en ook om het maximale uit jezelf te halen als specialist. Er worden intern opleidingen aangeboden om aan je kwaliteiten te werken.

Wat ga je doen als Kandidaat-Notaris?

Als Kandidaat-Notaris ben je sparringpartner voor de notarissen en verantwoordelijk voor jouw eigen dossiers. Afhankelijk van jouw ervaring ofwel op de sectie Familierecht ofwel op de sectie Vastgoed, word je specialistisch ingezet in een praktijkgroep. Aktes maak je zelfstandig en belangrijk is ook dat jij zelfstandig besprekingen durft te voeren. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit:

Jij behandelt en beheert zelfstandig dossiers.

Jij stelt aktes op en controleert juridische stukken.

Aan cliënten geef je zakelijk advies en je voert zelfstandig besprekingen.

Jij registreert en onderhoudt zakelijke netwerken.

Jij begeleidt stagiaires en medewerkers.

Op de sectie ondersteun je de notarissen.

Wat zijn je kwaliteiten?

Jij hebt een afgeronde master Notarieel Recht.

Binnen de familierecht- of vastgoedpraktijk heb je aantoonbare ervaring.

Je hebt een zelfstandige, ambitieuze en vooruitstrevende instelling.

Jij bent minimaal vier dagen per week beschikbaar.

O ns aanbod

Een uitdagende baan bij een toonaangevend notariskantoor op een mooie locatie in Tilburg. Je krijgt een salaris tussen de € 3.000,- en € 4.500,- bruto per maand. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je hebt uitzicht op een vast dienstverband bij het kantoor. Jouw reiskosten worden vergoed en je krijgt een pensioenregeling. Ook zijn er interne opleidingsmogelijkheden en kun je deelnemen aan cursussen om jezelf verder te ontwikkelen.
- Einde vastgoed vacature -